Attendo Tiiterontupa

Attendo Tiiterontupa on Sulkavan keskustan läheisyydessä sijaitseva palvelukoti. Tarjoamme tehostettua palveluasumista ikäihmisille sekä asumis- ja kuntoutuspalvelun paikkoja mielenterveyskuntoutujille. Tiiterontupa sijaitsee Sulkavan terveyskeskuksen ja muiden palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Tiiterontie 3 B

 • 58700 Sulkava

 • Etelä-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 36

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2010

  24/7 hoitaja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Palvelukeskus tarjoaa palveluasumisen lisäksi päivätoimintatilat tukipalveluineen. Tiiterontuvan asukkaista huolehtii moniammatillinen henkilökunta, joka koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Tiiterontupa muodostuu kolmesta erillisestä pienryhmäkodista sekä yhteistoimintatiloista. 16 ja 12-paikkaiset ryhmäkodit tarjoavat vuorokauden ympäri tehostettua asumispalvelua ikäihmisille ja muistihäiriöisille asukkaille. Lisäksi 8-paikkainen ryhmäkoti on suunnattu mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat valvontaa ja ohjausta arjessaan.

Jokaisessa ryhmäkodissa on asukkaiden omien huoneiden lisäksi yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat. Talon yhteisissä tiloissa on asukkaille saunatilat ja talon keittiö- ja pesulatilat. Kodin pihamaalle pääsee myös ympäri vuoden ulkoilemaan turvallisesti ja helposti.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Jokaisen asukkaan arki perustuu yksilöllisesti laadittuun hoiva- ja kuntotussuunnitelmaan, jossa huomioidaan asukkaan elämäntarina, tarpeet ja toiveet. Tiiterontuvalla asukkaita ohjataan ja kannustetaan mahdollisimman itsenäiseen ja aktiiiviseen arkeen. Kaikessa kodin toiminnassa huomiodaan aina asukkaan yksilölliset voimavarat ja toimintamahdollisuudet.

Monipuolinen ja innostava viriketoiminta on Tiiterontuvalla osana jokapäiväistä arkea. Kodilla kuntoillaan, lauletaan, tanssitaan, askarrellaan, keskustellaan, ulkoillaan tai vaikkapa maalataan. Viriketoiminta perustuu asukkaiden toiveisiin ja ideoihin, ja jokaiselle pyritäänkin aina löytämään mielenkiintoista tekemistä. Tiiterontuvalla asukkaille annetaan aikaa ja arkea eletään jokaiselle luontaisen rytmin mukaisesti.

Lisätietoja palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Lue lisää