Hyppää sisältöön

Attendo Tiiterontupa

Attendo Tiiterontupa on Sulkavan keskustan läheisyydessä sijaitseva palvelukoti. Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille sekä yhteisöllistä palveluasumista mielenterveyskuntoutujille. Tiiterontupa sijaitsee Sulkavan terveyskeskuksen ja muiden palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Tiiterontie 3 B

 • 58700 Sulkava

 • Etelä-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 36

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2010

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Ryhmäkodit - 3

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Tiiterontupa tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille sekä yhteisöllistä palveluasumista mielenterveyskuntoutujille.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Tiiterontupa muodostuu kolmesta erillisestä pienryhmäkodista: 16 ja 12-paikkaiset ryhmäkodit tarjoavat ympärivuorokautista hoitoa ikäihmisille.

8-paikkainen ryhmäkoti tarjoaa yhteisöllistä asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille.

Jokaisessa ryhmäkodissa on asukkaiden omien huoneiden lisäksi viihtyisät yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat. Talon yhteisissä tiloissa on asukkaille saunatilat ja talon keittiö- ja pesulatilat. Kodin pihamaalle pääsee myös ympäri vuoden ulkoilemaan turvallisesti ja helposti.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tiiterontuvalla asukkaille annetaan aikaa ja arkea eletään jokaiselle luontaisen rytmin mukaisesti. Arvoksi nähdään se, että asukkaalla on mahdollisuus elää omannäköistään elämää. Asukkaita autetaan asioissa joissa he apua ja tukea tarvitsevat ja samalla kannustetaan elämään mahdollisimman itsenäistä ja aktivistia arkea.

Jokaisella talon asukkaalla on oma tilava huone, jossa on mahdollisuus olla silloin kun haluaa levätä ja olla omassa rauhassa.

Viihtyisissä yhteistiloissa järjestetään päivittäin virikehetkiä ja vietetään aikaa yhdessä jutellen ja ulkoillen.  Ikäihmisten ryhmäkotien yhteydessä on turvalliset, aidatut sisäpihat.  

Talossa käy fysioterapeutti kahtena päivänä viikossa. Yhteisten voimisteluhetkien lisäksi, hän huolehtii siitä, että asukkailla on käytössään tarvittavat ja hyvin huolletut apuvälineet.

Yhteistyö sulkavalaisten harrastajien kanssa on tiivistä ja Tiiterontuvalla käy usein vierailuilla paikallisia soittajia ja laulajia eri harrastepiireistä tai kerhoista. Myös Sulkavan seurakunta järjestää säännöllisesti hartaushetkiä talossa.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää