Hyppää sisältöön

Attendo Johannes

Attendo Johannes on ikäihmisten hoivakoti Tampereella. Tarjoamme palveluasumista sekä ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Meesakatu 4

 • 33400 Tampere

 • Pirkanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 70

  Huoneen koko - 21-22,5 m2 ja senioriasunnot 34 m2

  Valmistunut - 2017

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Meiltä saa myös lyhytaikaista hoivaa helpottamaan omaishoitajan arkea, sekä järjestämme päivätoimintaa vanhuksille. Ammattitatoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja kaikki palvelut räätälöidään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Asukkaaksi pääsee joko kaupungin sijoittamana, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Story image

Oma koti

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Asukashuoneet ovat kooltaan 21-22,5 m2, ja palveluasumisen asunnot 34 m2. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat. Asukkailla on mahdollisuus saunomiseen yhteisellä saunaosastolla. Hoivakoti sijaitsee Niemenrannan asuinalueella, joka tarjoaa vehreän ja turvallisen asuinympäristön. Attendo Johanneksen hoivakodissa on myös oma keittiö, jossa valmistetaan maittavat ikäihmisille sopivat ateriat hyvällä mielellä höystettynä.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Pyrimme tekemään arjesta kaikille asukkaille mielekästä ja omannäköistään. Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös aktiviiseen osallisuuteen on paremmat edellytykset. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme säännöllisesti myös toimintaa, johon omaiset pääsevät osallisiksi.

Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Johanneksen fysioterapeuttien yhteystiedot löydät täältä.

Story image

Maukasta lounasta Kaarnassa

Attendo Johanneksen yhteydessä toimii kaikille avoin lounasravintola Kaarna. Kaarna on avoinna:

 • ma-to klo 11-14
 • pe klo 11-13
Katso ruokalista

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää