Hyppää sisältöön

Attendo Ruusuvuori

Attendo Ruusuvuori on Tampereen Hervannassa sijaitseva ikäihmisille tarkoitettu hoivakoti. Asukkailla on omat 21-25,5 m2 kokoiset huoneet. Hoivakodissa on turvallista elää siinä vaiheessa, kun yksin asuminen ei ole enää mahdollista.

Yhteystiedot

Osoite

 • Tieteenkatu 20

 • 33720 Tampere

 • Pirkanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 38

  Huoneen koko - 25 m2

  Valmistunut - 2013

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakodissa elämä on turvallista ja kodinomaista. Henkilökuntaa paikalla ympäri vuorokauden ja kaikille asukkaille on nimetty omahoitaja. Henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaisen asukkaan kanssa ja sitä arvioidaan ja päivitetään säännöllisesti. Meillä asuminen on portaatonta, eli meiltä ei tarvitse muuttaa pois kunnon huonontuessakaan.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on omat 21-25,5m2 kokoiset huoneet joissa on tilavat wc/suihkutilat. Hoivakoti on kodikas ja tilat ovat suunniteltu esteettömiksi, joten niissä on turvallista liikkua. Varmistamme yksityisyyden kaikille asukkaille, mutta yksinäinen ei tarvitse olla: seuraa ja apua on aina saatavilla. Yhteisissä oleskelutiloissa voi nauttia naapureiden seurasta ja ulkoilu omalla pihamaalla on turvallista ja helppoa apuvälineidenkin kanssa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Monipuolinen ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja virkistää mieltä. Henkilökuntamme järjestää monipuolista toiminnallisia tuokioita säännöllisesti asukkaille heidön toiveidensa mukaan. Toiminnallisiin tuokioihin kuuluu mm. liikuntahetki, ulkoilua, leipomista tai vaikka kirjojen tai lehtien lukua. Aktiviteeteissamme huomioimme myös juhlapyhät sekä merkkipäivät.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Tietoa muuttajalle

Tietoa muuttajalle

Muutto hoivakotiin on suuri muutos ja uusi elämänvaihe voi mietityttää. Myös omaisilla voi herätä kysymyksiä, millaista läheisen elämä on Attendo-kodissa. Polku uuteen kotiin -oppaaseen olemme keränneet tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu. Lataa opas tästä:

Lue lisää