Hyppää sisältöön

Attendo Villa Aalto

Attendo Villa Aalto sijaitsee Tampereen länsipuolella Lentävänniemessä. Kauniissa rantamaisemissa sijaitsevassa hoivakodissa on asuntoja ympärivuorokautisen palveluasumisen asukkaille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Lentävänniemenkatu 15

 • 33410 Tampere

 • Pirkanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 59

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 21,5m2

  Valmistunut: 2010

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Tarjoamme myös väliaikasta hoivaa asukkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle laaditaan hoitosuunnitelma ja nimetään omahoitaja.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Villa Aallossa on neljä kodikasta pienkotia, jotka tarjoavat ympärivuorokautista, ammattitaitoista ja yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa. Kaikilla asukkailla on omat 21,5m2 kokoiset huoneet, jotka sukas vois sisustaa kodikkaaksi omilla tutuilla tavaroillaan. Ryhmäkodeissa on yhteiset esteettömät ruokailu- ja oleskelutilat, lisäksi hoivakodista löytyy yhteinen sauna, joka lämpiää asukkaiden toivoessa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakoti Attendo Villa Aallossa toimii aktiivisesti erilaisia kerhotyyppisiä ryhmiä, kuten käsityökerho. Ulkoilu kuuluu olennaisena osana arkeen. Ulkoilemme useimmiten iltapäivisin, hoitajien vuoronvaihteessa, tällöin hoitajamme ulkoilevat asukkaiden kanssa kauniissa pihapiirissämme. Huomioimme kodin arjessa myös juhlapyhät ja merkkipäivät. Toivotamme myös omaiset lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaamme

Quote

"Olen asunut Villa Aallossa 8 vuotta ja tämä tuntui alusta asti kodilta. Rakastan tätä paikkaa!"

Devider

Nainen, 84

Villa Aallon asukas

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää