Hyppää sisältöön

Attendo Vuokko

Attendo Vuokko on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Vuokko sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Asontie 4

 • 72210 Tervo

 • Pohjois-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 27

  Huoneen koko - 20 - 27 m2

  Valmistunut - 2019

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yhteisöllistä elämää

Attendo Vuokossa asukashuoneita on yhteensä 27. Suurin osa huoneista on 20 m² kokoisia, mutta kahdeksan asuntoa on kooltaan 27,5 m². Jokaisessa asukashuoneessa on invamitoitettu wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Attendo Vuokossa on kotoisat yhteiset tilat, missä asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös saunaosasto, jonka löylyt lämpiävät asukkaiden toivoessa. Asukkaiden käytössä on myös helppokulkuinen ja turvallinen piha-alue. 

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Attendo Vuokossa toteutamme kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Järjestämme monipuolista ja mielekästä ohjelmaa, jota suunnitellaan asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja -suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota, mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää