Hyppää sisältöön

Attendo Mittumaari

Torniossa sijaitseva Attendo Mittumaari on viihtyisä hoivakoti. Meillä on tarjolla hoivaa ja eritasoista tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä, kun asuminen kotona ei ole enää mahdollista.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Länsiranta 26

 • 95430 Tornio

 • Lappi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 30

  Huoneen koko: 20 m2

  Valmistunut: 2019

  Palveluseteli käy: Kyllä

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle. Mittumaarissa päivittäisen toimintamme kulmakivenä ovat arvokas vanhuus ja mielekäs arki. Pyrimme säilyttämään asukkaiden arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Mittumaari on suunniteltu asukkaiden hyvää arkea ajatellen: se on kodikas ja viihtyisä, tilat ovat esteettömiä ja niissä on turvallista liikkua. Yhteistilat ovat kaikkien asukkaiden käytettävissä ja niissä vietetään yhteistä aikaa seurustellen sekä erilaisten aktiviteettien parissa. Asukashuoneet ovat kooltaan 20 m2 ja jokaisessa asunnossa on tilava wc/suihkutila. Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Mittumaarissa elämä on aktiivista ja monipuolinen viriketoiminta rytmittää arkea. Henkilökunta järjestää asukkaille toimintatuokioita arkipäivisin ja asukkaiden toiveita kuunnellaan toimintaa suunnitellessa. Toimintatuokioissa lauletaan, muistellaan, jumpataan, luetaan lehtiä, ulkoillaan ja pelataan. Yhteisölliseen kannustetaan, mutta jokaiselle mahdollistetaan myös vetäytyminen omaan rauhaan. Myös ateriahetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa joka virkistää arjessa. Meillä tarjoillaan maukasta kotiruokaa ja ruokalistoissa näkyvät asukkaiden toiveet sekä juhlapyhät. Toivotamme myös läheiset lämpimästi tervetulleiksi vierailemaan.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää