Hyppää sisältöön

Attendo Suvisaari

Attendo Suvisaari on kotoisa Torniossa sijaitseva  hoivakoti ikäihmisille. Tarjoamme ikäihmisille kodinomaisen ympäristön asua sekä laadukasta hoivaa yksilöllisesti suunniteltuna.

Yhteystiedot

Osoite

 • Keskikatu 31

 • 95400 Tornio

 • Lappi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Valmistunut - 2013

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Asukkaidemme hyvä arki, sosiaalinen toiminta sekä virkistystoiminta ovat tärkeimpiä toimintotapojamme. Henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja laaditaan henkilökohtainen hoito- ja kuntoutussuunnitelma ohjaamaan hoivaa Suvisaaressa. Meille käy Tornion kaupungin palveluseteli.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Suvisaaressa asukkailla on omat huoneet, jotka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroilla. Kodin viihtyisät yhteiset tilat, kuten ruokailu- ja oleskelutilat sekä saunatilat on tarkoitettu asukkaiden yhteistä käyttöä ja ajanviettoa varten. Tiloissa ruokaillaan ja kahvitellaan, rentoudutaan sekä tehdään arjen askareita, niin yhdessä kuin erikseenkin, jokaisen asukkaan yksilölliset voimavarat huomioiden.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs arki tukee toimintakykyä ja hyvinvointia. Sitä ajatellen olemme suunnitelleet aktiviteetteja ja muuta tekemistä ikäihmisten erilaisia toiveita kunnioittaen. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kanssamme säännöllisiin ja monipuolisiin toimintatuokioihin kiinnostuksen ja oman jaksamisen mukaa. Viriketoiminta tarjoaa jokaiselle jotakin: musiikkia, muisteluhetkiä, lukemista, leipomista, käsitöitä, elokuvia, ulkoilua jne. Myös ruokaluhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa ja rytmittävät arkea. Tarjoilemme ikäihmisten ravitsemussuositukset huomioivaa, maukasta kotiruokaa omasta keittiöstämme.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää