Hyppää sisältöön

Attendo Riihivainio

Ympärivuorokautinen hoiva • Yhteisöllinen asuminen

Attendo Riihivainio tarjoaa kodikasta ympärivuorokautista hoivaa ja yhteisöllistä asumista ikäihmisille. Riihivainio sijaitsee viihtyisällä omakotitaloalueella Turun Räntämäessä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Niuskalankatu 7

 • 20380 Turku

 • Varsinais-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 45

  Hyvinvointialue - Varsinais-Suomen hyvinvointialue - Varha

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Riihivainiossa jokaiselle asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Ammattitaitoinen hoivahenkilökuntamme on läsnä ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Arvokas vanhuus ja omannäköinen arki ovat päivittäisen toimintamme kulmakiviä.

Riihivainiossa on kaksi ryhmäkotia, joissa molemissa on 15 asukashuonetta sekä omat oleskelu- ja ruokailutilat. Tilat ovat esteettömät ja suunniteltu ikäihmisiä ajatellen. Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla, muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi.

Tervetuloa Riihivainioon!

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää