Hyppää sisältöön

Attendo Riihivainio

Yhteisöllinen asuminen • Ympärivuorokautinen hoiva

Attendo Riihivainio tarjoaa kodikasta yhteisöllistä asumista ja ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Yhteisöllisessä asumisessa korostuu turvallinen ja esteetön asuminen sekä sosiaalisen kanssakäymisen edistäminen. Attendo Riihivainio sijaitsee viihtyisällä omakotitaloalueella Turun Räntämäessä.

Yhteystiedot

Osoite

 • Niuskalankatu 7

 • 20380 Turku

 • Varsinais-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 45

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Hyvinvointialue: Varsinais-Suomen hyvinvointialue - Varha

  Ryhmäkodit: 3

Tervetuloa tutustumaan uuteen Attendo Riihivainioon tiistaina 11.6. klo 15–18

Pidämme Riihivainiossa avoimet ovet 11.6. Tule tutustumaan meihin ja keskus­telemaan kanssamme. Meillä on vapaita paikkoja.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Yksilöllistä hoivaa

Riihivainiossa on kaksi ryhmäkotia yhteisölliseen asumiseen, joissa molemmissa on 15 asukashuonetta sekä yhteiset avokeittiö, oleskelu- ja ruokailutilat. Yläkerrassa on 15-paikkainen ryhmäkoti ympärivuorokautiseen hoivaan, joka avautuu myöhemmin. Yhteisöllisessä asumisessa hoitaja paikalla klo 7–21 ja ympärivuorokautisessa asumisessa 24/7.

Tilat ovat esteettömät ja suunniteltu ikäihmisiä ajatellen. Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla sekä paloturvallisilla verhoilla, muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi.

Attendo Riihivainiossa jokaiselle asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Arvokas vanhuus ja omannäköinen arki ovat päivittäisen toimintamme kulmakiviä, sosiaalisen kanssakäymisen edistämistä unohtamatta. Riihivainiossa tarjoilemme omassa valmistuskeittiössämme tehtyä maukasta kotiruokaa.

Tervetuloa Riihivainioon!

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää