Hyppää sisältöön
7
Attendo Koivula Free space

Attendo Koivula

Turku

Turussa sijaitseva Attendo Koivula tarjoaa viihtyisissä ja kotoisissa tiloissa palveluasumista ikäihmisille, jotka tarvitsevat eri tasoista apua ja tukea päivittäisessä elämässään.
Attendo Kutomokoti Free space

Attendo Kutomokoti

Turku

Attendo Kutomokoti on Turussa sijaitseva hoivakoti, jossa tarjoamme hoivaa ikääntyneille. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen hoivahenkilökunta ja jokaiselle muuttajalla laaditaan henkilökohtainen palvelusuunnitelma.
Attendo Peiponhovi Free space

Attendo Peiponhovi

Turku

Attendo Peiponhovi on hoitokoti Turussa. Peiponhovi sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.
Attendo Riihivainio Free space

Attendo Riihivainio

Turku

Attendo Riihivainio tarjoaa kodikasta yhteisöllistä asumista ja ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Yhteisöllisessä asumisessa korostuu turvallinen ja esteetön asuminen sekä sosiaalisen kanssakäymisen edistäminen. Attendo Riihivainio sijaitsee viihtyisällä omakotitaloalueella Turun Räntämäessä.
Attendo Tähtimö Free space

Attendo Tähtimö

Turku

Attendo Tähtimö on Turussa sijaitseva hoivakoti. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ja asumispalveluita ikäihmisille, joille kotona asuminen ei ole enää mahdollista.
Attendo Villa Hirvensalo 1 Free space

Attendo Villa Hirvensalo 1

Turku

Attendo Villa Hirvensalo 1 on Turussa sijaitseva hoivakoti. Hoivakoti on suunnattu ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja tukea päivittäisissä toiminnoissaan.