Hyppää sisältöön

Attendo Milka

Attendo Milka on Vaasassa sijaitseva ikäihmisten palvelukoti. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Meijerinkatu 10

 • 65100 Vaasa

 • Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 72

  Huoneen koko: 25 m2 seniorikerros 29,5 - 33 m2

  Valmistunut: 2017

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 3

 • Erikoisosaaminen: psykogeriatria
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Palvelukodissamme on 60 asukaspaikkaa ympärivuorokautisen hoivan tarpeisiin sekä lisäksi 12 asuntoa kevyemmän palveluasumisen tarpeisiin. Kevyempi palveluasuminen on tarkoitettu ikääntyneille, jotka eivät tarvitse ympärivuorokautista hoivaa, mutta arvostavat vaivattomuutta ja haluavat ostaa arkeaan helpottavia palveluita kotiinsa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on valmiina hoivasänky ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Hoivakodissa on asukkaille yhteinen tilava oleskeluhuone ja ruokailutila. Palvelukodissa on myös sauna, joka lämpenee asukkaiden toivoessa. Asukkaiden käytössä on iso luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue. Palvelukodin kaikki tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeet huomioiden.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa, josta voi valita mieleisensä oman jaksamisensa huomioiden. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä henkilökunnan ja asukkaiden kanssa. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa, huomiota ja ohjausta tukien asukkaan omia voimavaroja ja totuttua päivärytmiä. Hyvän elämän mahdollistaminen onnistuu kun tunnemme asukkaan tarpeet ja toiveet.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää