Hyppää sisältöön

Attendo Milka sv

Attendo Milka är ett servicehem för äldre i Vasa. Vår yrkeskunniga personal erbjuder de boende hjälp och stöd dygnet runt.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Meijerinkatu 10

 • 65100 Vasa

 • Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 72

  Huoneen koko: 25 m2 - 33 m2

  Valmistunut: 2017

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

 • Erikoisosaaminen: psykogeriatria
Story image

Individuell omsorg

Servicehemmet har 60 platser för personer med behov av omsorg dygnet runt och dessutom 10–14 bostäder för personer med behov av lätt serviceboende. Lätt serviceboende är avsett för de äldre personer som inte behöver omsorg dygnet runt, men som värdesätter bekvämlighet och vill köpa tjänster som underlättar vardagen.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)
Story image

Ett liv med gemenskap och hemtrevligt boende

Alla boende har ett eget rum med basmöbler och rymlig WC/dusch – i övrigt får de boende inreda sitt hem själva. I vårdhemmet finns ett rymligt allrum och en matsal som är gemensam för alla boende. I servicehemmet finns också en bastu som värms upp på de boendes önskan. De boende har tillgång till ett naturnära och tryggt gårdsområde. Servicehemmets alla utrymmen har planerats utgående från äldre personers behov.

Story image

En aktiv vardag upprätthåller funktionsförmågan

De boende sätter sin egen prägel på livet i ett servicehem. En meningsfull och aktiv vardag bibehåller funktionsförmågan och främjar välbefinnandet hos våra invånare. Vi uppmuntrar till självständighet och erbjuder en hel del glädjande, intressanta och smarta aktiviteter. Var och en kan välja aktiviteter efter eget tycke och förmåga. Programmet planeras tillsammans med personalen och de boende. Varje boende får tid, uppmärksamhet och handledning som stöd för den boendes egna resurser och invanda dygnsrytm. När vi känner till den boendes behov och önskemål kan vi möjliggöra ett bra liv.