Hyppää sisältöön

Attendo Omenapuisto

Attendo Omenapuisto tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmiselle. Hoivakodin henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yksilölliset tarpeet huomioiden.

Yhteystiedot

Osoite

  • Rajarinne 10

  • 65280 Vaasa

  • Pohjanmaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yhteisöllistä elämää

Omenapuisto on pieni 30 paikkainen hoivakoti. Jokaisella asukkaalla on oma huoneensa sekä käytössään viihtyisät ja ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut yhteistilat.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävää arkea

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme monenlaista mielekästä ja mukavaa toimintaa asukkaiden toiveita kuunnellen. Musiikki, ulkoilu ja vierailijat piristävät asukkaiden arkea. Yhdessä vietetyt juhlapyhät ja ja merkkipäivät tuovat iloa ja energiaa koko kodin väelle.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää