Attendo Aviapolis

Attendo Aviapolis on ikäihmisten palvelutalo, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Aviapolis sopii kodiksi sekä ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille sekä kevyempää apua tarvitseville senioreille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Perintökuja 14

 • 01510 Vantaa

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 81

  Huoneen koko - 20 m2 - 53,5 m2

  Erikoisosaaminen - oma keittiö

  Valmistunut - 2019

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Aviapoliksessa on myös oma keittiö, jonka maittavaa kotiruokaa tarjoillaan alakerran ravintolassa. Palvelutalossa on tehostetun palveluasumisen paikkoja ja senioriasumisen tarpeisiin huoneita. Tehostetun palveluasumisen huoneet ovat rakennuksen toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Asukkaaksi Aviapoliksen tehostettuun palveluasumiseen pääsee joko itsemaksavana asiakkaana tai Vantaan kaupungin kautta.

Story image

Tehostettu palveluasuminen

Talon tehostetun palveluasumisen, eli ympärivuorokautisen hoivan asunnot ovat kooltaan 20,8 -24,8 m2. Jokaisessa asukashuoneessa on invamitoitettu wc- ja suihkutila. Attendo Aviapoliksessa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa ja tavata naapureita. Talon alakerrasta löytyy ravintola, jossa tarjoillaan oman keittiön maittavia aterioita. Hoivakodin ylimmässä kerroksessa on myös hieno saunaosasto vilvoitteluparvekkeella varustettuna.

Story image

Senioriasuminen

Attendo Aviapoliksen ylimmissä kerroksissa tarjoamme senioriasuntoja ikäihmisille, jotka haluavat helpottaa elämäänsä. Aviapoliksessa asut hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan palvelujen ääressä, kotinasi uudenaikainen ja laadukas vuokra-asunto. Talon senioriasunnot ovat 31 m2 - 53,5 m2 kokoisia kaksioita ja ne sijaitsevat kuusikerroksisen talon 4-6 kerroksissa. Kun kaipaat seuraa, talosta löytyy viihtyisiä yhteisiä tiloja, joissa voit viettää aikaa seurustellen ja tavaten naapureita. Yhteisiin aktiviteetteihin voit osallistua omien kiinnostuksiesi mukaisesti. Talossa on lisäksi saunaosasto, ruokasali ja piha-alue asukkaiden käytössä.

Arki Aviapoliksessa on huoletonta ja turvallista. Tukea on saatavilla, kun sitä tarvitset. Kaikille asukkaille suunnitellaan omia tarpeita vastaava palvelukokonaisuus, joka koostuu mm. ateria-, siivous-, pyykki- ja hoivapalveluista. Valittavana on 3 eritasoista palvelupakettia, joita voi täydentää yksilöllisten tarpeiden mukaan. Elämäntilanteesi muuttuessa kartoitamme tarvitsemasi palvelut uudestaan.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Attendo Aviapoliksessa on asukkaittensa näköistä. Kodissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Kodilla järjestetään monipuolista mielekästä ja mukavaa toimintaa, johon kukin voi osallistua omien voimavarojensa mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota.

Viikko-ohjelmamme

Videolla sosiokulttuurinen työntekijämme, viriketoiminnan ohjaaja Mindy kertoo, millaista viriketoiminta Attendo Aviapoliksessa on.

Lisätietoja palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Lue lisää