Hyppää sisältöön

Attendo Jokikartano

Attendo Jokikartano on lämminhenkinen ja kotoisa hoivakoti ikääntyneille Vantaan Jokivarressa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Sorvatie 15

 • 01480 Vantaa

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 45

  Huoneen koko - 25 m2

  Valmistunut - 2014

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 3

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakodissa asutaan erilaisista syistä (fyysinen, henkinen, sosiaalinen toimintakyky) eritasoista palvelua tarvitsevia ikäihmisiä ja muistisairaita. Tavoitteenamme on tukea muistisairaiden ihmisten itsenäistä selviytymistä kodinomaisessa ympäristössä. Jokaisella asukkaalla on nimettynä omahoitaja ja asukkaille tehdään hoitotyön ja kuntoutuksen suunnitelma, joka perustuu asukkaan tarpeisiin ja toimintakykyyn. Hoivatyössä tuetaan ja arvostetaan asiakkaiden itsenäisyyttä ja itsemääräämisoikeutta. Keskeisintä toiminnassamme on asukkaan hyvinvointi, jatkuva toiminnan kehittäminen ja henkilökunnan osaaminen.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaat asuvat omissa asunnoissaan, joitka voivat halutessaan sisustaa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Hoivakodissa on kolme ryhmäkotia, alakerrassa kaksi sekä yläkerrassa yksi. Alakerran ryhmäkodieissa on 11 ja 14 huonetta, yläkerran ryhmäkodissa on 20 huonetta. Jokaisessa ryhmäkodissa on omat oleskelu- ja ruokailutilat, sekä sauna ja piha-alue.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Meille tärkeää on, että asukkaamme säilyttävät olemassa olevat taitonsa ja voimavaransa. Järjestämme toiminnallisia tuokioita viikoittain erilaisten toimintaryhmien merkeissä. Meillä harrastetaan kädentaitoja, liikutaan jaksamisen rajoissa ja muistellaan yhdessä. Viriketoiminnasta ja sen suunnittelusta vastaa koulutettu virikeohjaaja. Asukkaita ilahduttavat säännöllisesti kaverikoirien vierailut, myös fysioterapeutti käy hoivakodissa säännöllisesti. Joka toinen kuukausi Attendo Jokikartanossa pidetään seurakunnan hartaustilaisuus. Lisäksi lauluryhmä tulee ilahduttamaan asukkaita kuukausittain. Suunnittelemme retkiä ja muita aktiviteetteja asukkaiden toiveiden pohjalta.

Quote

“Tämä on minun koti, enkä halua pois täältä. Meitä hoidetaan niin hyvin ja meistä pidetään huolta, tekemistäkin riittää joka päivälle.”

Devider

Mies

Hoivakoti Jokikartanon asukas

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää