Hyppää sisältöön

Attendo Vantaanhelmi

Attendo Vantaanhelmi on Korsossa sijaitseva lämminhenkinen hoitokoti ikääntyneille. Asukashuoneita on kolmessa kerroksessa. Ammattitaitoinen hoivahenkilökuntamme on asukkaitten apuna ja tukena ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Metsolantie 4

 • 01450 Vantaa

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 52

  Huoneen koko: 20 - 28,5 m2

  Valmistunut: 2015

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 3

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Vantaanhelmessä hoiva perustuu jokaiselle asiakkaalle tehtyyn hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Asukkaan omahoitaja huolehtii palvelusuunnitelman mukaisen hoivan toteutumisesta. Pyrimme säilyttämään asukkaittemme arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaiselle asukkaalla on oma 20-28,5 m2 kokoinen oma huone, jossa on invamitoitettu wc/suihkutila. Palvelukodin isompiin huoneisiin pariskuntien on mahdollista muuttaa yhdessä asumaan. Asukkaat voivat halutessaan sisustaa asuntonsa omilla kalusteillaan ja tuoda omia tuttuja tavaroita huoneeseensa. Asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisät oleskelutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja osallistua arjen askareisiin.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Viriketoiminnan toteutumisesta vastaavat talon oma virikevastaava sekä Suomen Fysiogeriatrian fysioterapeutit. Myös mm. vapaaehtoiset, Korson seurakunta, koirakaverit ja muut toimijat tuovat vaihtelua asiakkaiden arkeen. Toivotamme myös asukkaiden läheiset tervetulleiksi vierailemaan. Kannustamme yhteiseen tekemiseen, mutta mahdollistamme myös omaan rauhaan vetäytymisen.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää