Hyppää sisältöön

Attendo Vanha Seppä

Attendo Vanha Seppä tarjoaa asukkailleen monipuolista ja turvallista hoivaa ja asumispalveluita yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Vanhassa Sepässä työskentelee ammattitaitoinen henkilökunta, joka on asukkaiden tukena ja apuna ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

 • Minna Laapas
 • Hoivakodin johtaja

 • minna.laapas@attendo.fi
 • 044 494 3943
 • Hei, tavoitat minut parhaiten arkisin klo 7-15. Puhelinnumerot ryhmäkoteihin löytyvät Muut yhteystiedot -kohdasta.

Osoite

 • Vanhan-Sepän tie 14

 • 03100 Nummela

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 40

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 20 m2

  Valmistunut: 2015

  Ryhmäkodit: 4

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat hoidolliset asukkaat neurologiset sairaudet
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Jokaiselle asukkaalle laaditaan henklökohtainen hoitosuunnitelma ja nimetään omahoitaja. Attendo Vanhassa Sepässä asukas kohdataan omana yksilönään ja kunnioitetaan hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Vierailuohjeita korona-aikana

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin asunnot ovat 20m2 kokoisia ja niissä on jokaisessa oma invamitoitettu kylpyhuone. Asunnot kalustamme hoivasängyllä, patjalla, verhoilla ja vaatekaapeilla, muuten asukkaat saavat kalustaa asunnot itse omilla tutuilla tavaroillaan. Yhteisessä käytössä ovat kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat, saunaosasto ja hoivakodin oma pihapiiri.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin arki on asukkaidensa näköistä. Aktiivinen arki tarkoittaa päivittäisiin toimintoihin osallistumisen lisäksi asukkaiden toivomaa ohjelmaa kuten jumppaa, lehden lukua, ulkoilua sekä erilaisia toimintatuokioita. Lisäksi järjestämme mahdollisuuksiemme mukaan ryhmätoimintaa myös hoivakotimme ulkopuolisille ihmisille. Toivotamme myös asukkaan läheiset tervetulleiksi mukaan kodin arkeen.

Viikko-ohjelmamme
Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Quote

"Olen aina ollut hyvin tyytyväinen siskoni saamaan hoitoon. Myös minua on omaisena kohdeltu erittäin hyvin."

Devider

Nainen

Asukkaan sisko

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää