Hyppää sisältöön

Attendo Katajahovi

Attendo Katajahovi on Ylitornion keskustassa sijaitseva hoivakoti. Katajahovi on viihtyisä ja turvallinen koti ikäihmisille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Asematie 1 a

 • 95600 Ylitornio

 • Lappi

 • Kartta

Tietoja

 • Huoneen koko - 21m2

  Valmistunut - 2017

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Katajahovissa rikastamme asukkaidemme arkea kultuurilla ja taiteella. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitajapari ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Hoivakodin viihtyisät, esteettömät ja kodikkaat tilat mahdollistavat asumisen ja hoivan silloinkin kuin avun tarve on suurta.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kaikki asukashuoneet ovat yhden hengen huoneita, joissa on oma WC/suihku. Asukkaat voivat kalustaa kotinsa itse mieleisekseen yhdessä omaisten kanssa. Ruokailu-ja oleskelutilat ovat yhteiset ja niissä vaihdetaan kuulumisia ruokailun ja muun toiminnan ohessa muiden asukkaiden kanssa. Aikaa voi viettää myös isolla yhteisellä terassilla ja halukkailla on mahdollisuus saunoa viikoittain.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Katajahovissa rikastamme asukkaittemme arkea kulttuurilla ja taiteella. Toivotamme myös omaiset lämpimästi tervetulleiksi toimintaamme.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää