Hyppää sisältöön

Attendo Graniitti

Attendo Graniitti on Kurussa, luonnonläheisellä alueella sijaitseva hoivakoti. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa sekä eri tasoista palveluasumista ikäihmisille.

Yhteystiedot

Osoite

  • Virastotie 13

  • 34300 Ylöjärvi

  • Pirkanmaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakotimme on turvallinen asuinpaikka ympäri vuorokauden hoivaa tarvitsevalle ikäihmisille. Kevyempi palveluasuminen on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on jo hieman palveluiden tarvetta, mutta ei tarvetta ympärivurokautiseen apuun. Asukkaat asuvat omassa vuokra-asunnossa ja asukkaille on räätälöity tarpeitten mukaan henkilökohtainen palvelupaketti. Asuminen meillä on turvallista ja huoletonta.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse kotoisiksi omilla tutuilla tavaroillaan. Asukashuoneet ovat kooltaan noin 21 m2. Kodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja tavata naapureita. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Pyrimme säilyttämään asukkaan arjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Asukkaamme heräävät ja asettuvat yöpuulle omaan tahtiin, seuraamme ja ohjaamme vuorokausirytmiä ja riittävän levon toteutumista. Perushoidolliset toimet hoidetaan mahdollisuuksien mukaan asukkaan tottumusten mukaisesti ja yksilölliset sairaanhoidolliset toimenpiteet lomitetaan päivään. Viriketoiminta on monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään huomiota, mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon läheiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Graniitin fysioterapeutin yhteystiedot löydät täältä.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää