Hyppää sisältöön

Attendo Soppeenpuisto

Attendo Soppeenpuiston toiminnan lähtökohtana on tarjota asukkailleen turvallista ja laadukasta hoivaa sekä virikkeellistä elämää ja arkea

Yhteystiedot

Osoite

 • Tornitie 3

 • 33430 Ylöjärvi

 • Pirkanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 60

  Huoneen koko - 25 m2

  Valmistunut - 2017

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakodissa on 62 paikkaa eri tasoista tukea ja apua tarvitseville asukkaille. Tarjoamme ikäihmisille palveluasumista, ympärivuorokautista hoivaa ja lyhytaikaista palveluasumista. Meillä asuminen on portaatonta, eli pois ei tarvise muuttaa kunnon huonontuessakaan. Hoivakodin sijainti on erinomainen ja se palvelee sekä Ylöjärven että Tampereen ikäihmisten asumistarpeita

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma huone ja asunnot ovat omalla kylpyhuoneella ja peruskalusteilla varustettuja (sähkökäyttöinen hoitosänky, tuoli ja verhot), muutoin asukkaat voivat sisustaa oman asuntonsa itsensä näköiseksi. Hoivakodissamme on myös kodikkaat yhteistilat, viihtyisä saunaosasto, sekä oma aidattu ja turvallinen piha, parveke ja useita terasseja joilla on mukava nautia ulkoilmasta.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Soppeenpuiston aktiviteettien ideana on houkutella asukkaita puutarhan ja luonnon avulla ulkoaktiviteetteihin ja edistää siten heidän terveyttä, itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Kuuntelemme toimminnan suunnittelussa asukkaiden toiveita ja huomioimme merkkipäivät ja juhlapyhät.

Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Soppeenpuiston fysioterapeutin yhteystiedot löydät täältä.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Tietoa muuttajalle

Tietoa muuttajalle

Muutto hoivakotiin on suuri muutos ja uusi elämänvaihe voi mietityttää. Myös omaisilla voi herätä kysymyksiä, millaista läheisen elämä on Attendo-kodissa. Polku uuteen kotiin -oppaaseen olemme keränneet tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu. Lataa opas tästä:

Lue lisää