Hyppää sisältöön

Yhteisöllistä arkea

Yhteisöllinen asuminen, entiseltä termiltään tavallinen palveluasminen tai kevyempi palveluasuminen, sopii ikäihmisille, jotka kaipaavat tukea ja turvaa arkeensa, mutta eivät tarvitse jatkuvaa hoivaa. Attendo-kodissa asut omassa asunnossasi, yksiössä tai kaksiossa, mutta sinun ei tarvitse olla yksin. Ryhmämuotoisessa asumisessa asukkaiden yhteisö on tiivis ja käytössäsi on yhteiset tilat sekä asumisen palvelut tarpeesi mukaan.

Yhteisöllisessä asumisessa hoitaja on paikalla klo 7-21.

Attendo-kodeissa järjestetään monenlaista ohjelmaa. Jo pelkästään mukavat keskustelukumppanit riittää monelle, mutta kotimme tarjoavat myös paljon mielekästä ohjelmaa, josta jokainen voi valita itselleen sopivimmat aktiviteetit. Henkilökuntamme järjestää asukkaille muun muassa tanssi-iltoja, tietovisailuja, lauluhetkiä ja juhlia.

Huolella suunnitellut kodit

Attendon yhteisöllisen palveluasumisen kodit ovat joko uusia tai hiljattain remontoituja, ja ne on suunniteltu varta vasten ikäihmisiä varten. Liikkuminen kodissa on esteetöntä ja vaivatonta. Omat kodit, yksiöt ja kaksiot, ovat tilavia ja niissä on oma esteetön wc ja kylpyhuone. Yleisten tilojen sisutus ja kalustus on laadukasta ja viimeisteltyä. Olemme panostaneet myös kotiemme viheralueisiin ja pihasuunnittelijamme suunnittelemissa puutarhoissa on mukava ulkoilla ja viettää aikaa.

Katso yhteisöllistä asumista tarjoavat Attendo-kotimme täältä:

Attendo-kodit