Attendo Terapia Kainuu

Ammattitaitoiset ja yksilölliset fysioterapiapalvelut Kainuussa. Attendo Terapia Kainuun tiimi tuottaa fysioterapiapalveluita Kajaanin, Sotkamon, Ristijärven sekä Puolangan alueella kotikäynteinä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kaplastie 8

 • 87250 Kajaani

 • Kainuu

 • Kartta

Tietoja

 • Erikoisosaaminen - Geriatrinen kuntoutus, ergonomiakoulutus, vammaiskuntoutus, postoperatiiviset tuki- ja liikuntaelinsairaudet

  Olemme Kainuun alueella Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Elämäsi kaikissa vaiheissa

Terapiapalveluiden asiakkaana tarjoamme sinulle asiakaslähtöistä ja laadukasta osaamista. Huomioimme asiakkaan, asiakkaan lähipiirin ja hänen elinympäristönsä tuottaaksemme luottamuksellista palvelua kohti osallistuvampaa arkea. Terapiasuhde alkaa yksilöllisestä ja kokonaisvaltaisesta arvioinnista koostetulla suunnitelmalla, jolla tuetaan asiakkaan omaa motivaatiota ja kuntoutuksellisia tarpeita. Terapia toteutuu asiakkaan ja terapeutin välisenä tiiviinä yhteistyönä, jonka tavoitteena on työskentely kohti yhdessä määriteltyjen tavoitteiden saavuttamista.

Olemme Kainuun alueella KELAn vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Asiakkaaksi voit tulla myös vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana. Lisätietoja palveluistamme saat olemalla yhteydessä fysioterapeutteihimme. Terapeuttien yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta. Attendo Terapia Kainuun laillistetut ja ammattitaitoiset terapeutit vastaavat kuntoutujan terapian suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kuntouttavaa arkea

Attendo Terapia Kainuu tuottaa alueen ympärivuorokautisiin hoivakoteihin palveluita. Palveluissamme korostetaan aktiivisen arjen, kuntoutuksen sekä kuntouttavan hoitotyön merkitystä asukkaan arjessa. Fysioterapeutin rooli yksikössä perustuu moniammatilliseen asukkaan voimavaroja tukevaan yhteistyöhön. Fysioterapeutti vastaa toiminta- ja liikkumiskyvyn arvioinnista sekä yksilöllisten kuntoutustavoitteiden laatimisesta, ohjaa liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä sekä vastaa oikea-aikaisista ja asiakkaalle soveltuvista liikkumista ja siirtymisiä tukevista apuvälineistä. Läheisyhteistyö on tärkeä osa toimintaamme.

Tuotamme palveluitamme seuraaviin Kainuun alueen yksiköihin:

- Kajaanin Helmi
- Marian Kartano
- Sotkamon Helmi
- Onnentupa Ristijärvi

Koulutuspalvelut

Fysioterapeuttimme Tarja Wideman toimii ergonomiakortti kouluttajana Kainuun alueella. Ergonomiakorttikoulutuksella pyritään jakamaan osaamista ja tietoa ergonomisesta työskentelystä työpaikoilla käytännön työhön yhdistettynä.

Lisätietoja ergokorttikoulutuksesta voit tiedustella koulutuspäälliköltämme Juhani Kuittiselta 041 7320 172

Hinnasto

Fysioterapia:

Fysioterapia 60 min

64 e

Fysioterapia 45 min

56 e

Fysioterapia 30 min

44 e

+ Kotikäyntilisä 35-50% riippuen matkan pituudesta

Lisää yhteystietoja

Tarja Wideman

Fysioterapeutti

Tarja Wideman

 • tarja.wideman@attendo.fi
 • 041 7316247
 • Olen valmistunut fysioterapeutiksi Savonia AMK:sta joulukuussa 2021 ja kuntohoitajaksi 1985. Olen myös Ergonomiakortti-kouluttaja Kainuun alueella. Minulla on työkokemusta mielenterveyskuntoutujien- ja kehitysvammaisten henkilöiden kuntoutuksesta sekä allasterapiasta. Tällä hetkellä työskentelen vanhusten asumisyksiköissä Kainuun alueella. Työni on monipuolista sisältäen muun muassa ergonomia ohjausta, ryhmä- ja yksilökuntoutusta sekä apuvälinehankintoja. Koen työni antoisaksi ja merkitykselliseksi vanhusten parissa. Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä kunnioittaen heidän itsemääräämisoikeutta ja arvoja.

Hanna Junes

Fysioterapeutti

Hanna Junes

 • hanna.junes@attendo.fi
 • 041 7317102
 • Osaamisalueet: Ikääntyvien kuntoutus, purentaelimistön ja kaularangan toimintahäiriöiden tutkiminen ja hoito

  Työskentelyalue: Kainuu

  Palvelukieli: suomi, englanti

  Heippa!
  Olen fysioterapeutti Hanna Junes Kajaanista. Valmistuin fysioterapeutiksi joulukuussa 2022 ja aloitin työt Attendo Terapia Kainuu -alueella muutama viikko ennen virallista valmistumistani. Työskentelen pääsääntöisesti geriatrisen fysioterapian parissa Kajaanissa sekä lähikunnissa: Sotkamossa, Ristijärvellä ja Puolangalla. Työni sisältää hoivakodin sisäistä palvelua, kuten apuvälineiden arviointia sekä hoitajien työergonomian ohjausta. Lisäksi työpäiväni muodostuvat yksilöterapiasta ja ryhmäohjauksista. Toteutan työtäni asiakaslähtöisesti, yksilön ominaisuudet huomioiden. Asiakkaitteni joukkoon mahtuu paljon erilaisia persoonia, toiminnanrajoitteita, vammoja, sairauksia ja fysioterapiatavoitteita. Fysioterapeuttina olen erityisen kiinnostunut ergonomiasta, kivun hoidosta sekä neurologisista sairauksista. Olen lisäkouluttautunut purentaelimistön toimintahäiriöiden sekä kaularangan tutkimiseen ja hoitoon. Parasta työssäni ovat asiakaskohtaamiset ja vuorovaikutus. Pidän myös tietynlaisesta toiminnan vapaudesta tehtävässäni. Vapaa-ajallani viihdyn kuntosalilla ja kuvataiteiden parissa.