Hyppää sisältöön

Attendo Terapia Kainuu

Ammattitaitoiset ja yksilölliset fysioterapiapalvelut Kainuussa. Attendo Terapia Kainuun tiimi tuottaa fysioterapiapalveluita Kajaanin, Sotkamon, Ristijärven sekä Puolangan alueella kotikäynteinä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Kaplastie 8

  • 87250 Kajaani

  • Kainuu

  • Kartta

Tietoja

  • Erikoisosaaminen: Geriatrinen kuntoutus, ergonomiakoulutus, vammaiskuntoutus, postoperatiiviset tuki- ja liikuntaelinsairaudet

  • Olemme Kainuun alueella Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Elämäsi kaikissa vaiheissa

Terapiapalveluiden asiakkaana tarjoamme sinulle asiakaslähtöistä ja laadukasta osaamista. Huomioimme asiakkaan, asiakkaan lähipiirin ja hänen elinympäristönsä tuottaaksemme luottamuksellista palvelua kohti osallistuvampaa arkea. Terapiasuhde alkaa yksilöllisestä ja kokonaisvaltaisesta arvioinnista koostetulla suunnitelmalla, jolla tuetaan asiakkaan omaa motivaatiota ja kuntoutuksellisia tarpeita. Terapia toteutuu asiakkaan ja terapeutin välisenä tiiviinä yhteistyönä, jonka tavoitteena on työskentely kohti yhdessä määriteltyjen tavoitteiden saavuttamista.

Olemme Kainuun alueella KELAn vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Asiakkaaksi voit tulla myös vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana. Lisätietoja palveluistamme saat olemalla yhteydessä fysioterapeutteihimme. Terapeuttien yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta. Attendo Terapia Kainuun laillistetut ja ammattitaitoiset terapeutit vastaavat kuntoutujan terapian suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kuntouttavaa arkea

Attendo Terapia Kainuu tuottaa alueen ympärivuorokautisiin hoivakoteihin palveluita. Palveluissamme korostetaan aktiivisen arjen, kuntoutuksen sekä kuntouttavan hoitotyön merkitystä asukkaan arjessa. Fysioterapeutin rooli yksikössä perustuu moniammatilliseen asukkaan voimavaroja tukevaan yhteistyöhön. Fysioterapeutti vastaa toiminta- ja liikkumiskyvyn arvioinnista sekä yksilöllisten kuntoutustavoitteiden laatimisesta, ohjaa liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä sekä vastaa oikea-aikaisista ja asiakkaalle soveltuvista liikkumista ja siirtymisiä tukevista apuvälineistä. Läheisyhteistyö on tärkeä osa toimintaamme.

Tuotamme palveluitamme seuraaviin Kainuun alueen yksiköihin:

- Kajaanin Helmi
- Marian Kartano
- Sotkamon Helmi
- Onnentupa Ristijärvi

Koulutuspalvelut

Ergonomiakorttikoulutuksella pyritään jakamaan osaamista ja tietoa ergonomisesta työskentelystä työpaikoilla käytännön työhön yhdistettynä.

Lisätietoja ergokorttikoulutuksesta voit tiedustella koulutuspäälliköltämme Juhani Kuittiselta 041 7320 172

Hinnasto

Fysioterapia:

Fysioterapia 60 min

64 e

Fysioterapia 45 min

56 e

Fysioterapia 30 min

44 e

+ Kotikäyntilisä 35-50% riippuen matkan pituudesta