Hyppää sisältöön

Attendo Terapia Kymenlaakso

Attendo Terapia Kymenlaakso tarjoaa yksilöllistä ja ryhmämuotoista fysioterapiaa eri-ikäisille asiakkaille kotikäynteinä. Toteutamme fysioterapiapalveluita kotona asuville sekä Attendon hoivayksiköissä asuville. Tarjoamme myös lymfaterapiaa ja hierontaa. Tervetuloa asiakkaaksi!

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Palovartijantie 14

 • 45100 Kouvola

 • Kymenlaakso

Tietoja

 • Toimialueenamme ovat Kotka, Hamina ja Kouvola, Olemme kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja fysioterapiassa kotikäynteinä

Palvelumme

Lymfaterapia

Ammattitaitoiset lymfaterapiapalvelut myös meiltä!

Lue lisää lymfaterapiapalveluistamme

Fysioterapia

Fysioterapian kotikäynnit Kymenlaakson alueella.

Lue lisää fysioterapiapalveluistamme

Palvelumme

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista fysioterapiaa kotikäynteinä koko Kymenlaakson alueella. Meillä on laajasti kokemusta erityisesti neurologisten ja ikääntyneiden asiakkaiden kuntoutuksesta. Palveluihimme kuuluu myös lymfaterapian kotikäyntipalvelut.


Terapia-asiakkaaksi

Fysioterapeutit toimivat asiakkaan omassa luonnollisessa toiminta- ja elinympäristössä, kuten kotona tai asumispalveluyksikköissä Kymenlaakso seutualueilla. Voit tulla asiakkaaksemme itsemaksavana, veteraanikuntoutuksen kautta tai Kelan kuntoutuspäätöksellä. 

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan terapiasuhteen alussa yksilöllinen terapiasuunnitelma, jonka laadintaan osallistuvat terapeutti, asiakas sekä tarvittaessa tämän lähiverkosto. Terapia perustuu asiakkaan omaan motivaatioon, kiinnostuksen kohteisiin sekä tarpeisiin. Terapiassa huomioidaan asiakkaan elämäntilanne sekä toimintaympäristö. Terapeutti ja asiakas työskentelevät luottamuksellisessa terapiasuhteessa, jonka tavoitteena on yhteisesti laadittujen tavoitteiden saavuttaminen ja sujuvampi arki.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Olemme kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja fysioterapiassa kotikäyntien osalta. Attendo Terapia Kymenlaakso tuottaa laadukasta, ammattitaitoista ja yksilöllistä fysioterapiaa Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaille. Kelan organisoima ja rahoittama vaativa lääkinnällinen kuntoutus toteutetaan asiakkaan kuntoutuspäätöksen mukaisesti asiakkaan arkiympäristössä. Kuntoutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen henkilökohtaiset toiveensa ja tavoitteet huomioiden. Asiakkaan kuntoutumista tukeva omaisten tai muiden asiakkaan arkeen liittyvien henkilöiden ohjaus tapahtuu terapian yhteydessä

Kysy lisää ajanvarausnumerostamme

Hinnasto

Yksilökuntoutus:

30min 49€

45min 56€

60min 64€

Kuntoutus sisältää alkukartoituksen sekä tarvittaessa yksilöllisen kuntoutussuunnitelman laadinnan. Myös apuväline­kartoitukset kuuluvat hintaan.

Attendokotien ulkopuolisille asiakkaille hintoihin lisätään
Kotikäyntilisä +35% : 3km sisällä palveluistamme
Kotikäyntilisä +50% : 15km sisällä palveluistamme

Seuraa meitä instagramissa

Terapia Kymenlaakso on myös instagramissa. Katso, mitä meillä tapahtuu!

Terapia Kymenlaakson instagram

Terapeuttimme

Jonna Metso-Ojala

Vastaava terapeutti

Jonna Metso-Ojala

Anne Soikkeli

Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti

Anne Soikkeli

 • anne.soikkeli@attendo.fi
 • 041 732 5853
 • Osaamisalueet: tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, geriatrinen fysioterapia, pre- ja postoperatiivinen kuntoutus, manuaalinen terapia, faskiakäsittelyt, kinesioteippaus, apuvälinetarpeen arvioinnit ja ohjaus, manuaalinen lymfaterapia, kompressiohoito, tukituotemittaukset

  Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2005 ja työkokemusta on kertynyt yli 17 vuotta fysioterapian eri asiakasryhmistä. Minulla on laaja kokemus neurologisten, vaikeavammaisten, selkäydinvammautuneiden, tuki- ja liikuntaelinongelmaisten, ikääntyneiden sekä pre- ja postoperatiivisten (ennen ja jälkeen leikkauksen) asiakkaiden fysioterapian toteutuksesta. Osaamistani olen täydentänyt useilla lisäkoulutuksilla.

  Lymfaterapeutiksi (Vodder) olen valmistunut vuonna 2010. Lymfaterapialla olen hoitanut mm. imusuoni- ja laskimoperäisiä turvotuksia, syöpäleikkauksien ja sädehoidon jälkeisiä turvotuksia, kirurgisten toimenpiteiden jälkeisiä turvotuksia sekä toistuvien ruusuinfektioiden jälkeisiä turvotuksia. Teen myös lääkinnällisten kompressiotuotteiden (tukisukat, tukihihat, tukisormikkaat) mittauksia, tilauksia ja käytön ohjausta.

  Työt Attendo Terapiapalveluissa aloitin maaliskuussa 2024. Työskentelen Kouvolan alueella ja teen myös kotikäyntejä.

Elina Nissinen

Fysioterapeutti

Elina Nissinen

 • elina.nissinen@attendo.fi
 • 041 731 9152
 • Geriatrinen kuntoutus

  Olen vuonna 2022 Karelia-ammattikorkeakoulusta valmistunut fysioterapeutti. Aloitin työt fysioterapeuttina Kotkan Attendolla Hovinsaari 1 ja 3 yksiköissä joulukuussa 2022. Työskentelen pääasiassa ikääntyneiden sekä muistisairaiden parissa. Tärkeintä työssäni on asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen ja läsnäolo terapiatilanteissa. Minulle on tärkeää kuunnella asiakkaan toiveita terapian suhteen ja suunnitella terapia asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Tiina Jaakkola

Fysioterapeutti

Tiina Jaakkola

 • tiina.jaakkola2@attendo.fi
 • 041 7324345
 • Työskentelyalue: Kouvola
  Olen valmistunut fysioterapeutiksi LAB-ammattikorkeakoulusta vuonna 2023. Työt Attendon Terapiapalveluissa aloitin elokuussa 2023. Kokemusta on kertynyt erityisesti neurologisista ja geriatrisista asiakkaista sekä traumojen jälkeisestä kuntoutuksesta. Olen työskennellyt myös tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia- ja allasterapia-asiakkaiden parissa. Liikunta-alalta olen kerryttänyt pitkän ja monipuolisen taustan yksilö- ja ryhmävalmennusten parissa. Asiakkaan kokonaisvaltainen huomioiminen, voimavaralähtöisyys ja sisäisen motivaation herättäminen ovat kulmakiviä terapiaa toteuttaessani.

Tiina Suurnäkki

Fysioterapeutti

Tiina Suurnäkki

 • tiina.suurnakki@attendo.fi
 • 041 7323739
 • Olen valmistunut fysioterapeutiksi Laurea-ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2023. Työskentelen fysioterapeuttina Attendo Kankaronpuiston hoivayksikössä. Olen koulutukseltani myös liikuntaneuvoja. Työnkuvaani kuuluu mm. apuvälinetarpeen arviointi, ryhmän ohjaus ja hoitohenkilökunnan ergonomiaohjaus.

Tytti Willberg

Fysioterapeutti

Tytti Willberg

Taija Blankenstein

Fysioterapeutti

Taija Blankenstein

 • taija.blankenstein@attendo.fi
 • 041 732 4944
 • Työskentelyalue: Porvoo
  Olen Taija ja valmistunut vuonna 2016 fysioterapeutiksi. Fysioterapeuttina olen työskennellyt ikääntyneiden kanssa koko työurani. Olen erityisesti kiinnostunut kinestetiikasta käytyäni kinestetiikkan peruskurssin tänä keväänä.