Attendo Terapia Kymenlaakso

Attendo Terapia Kymenlaakso tarjoaa yksilöllistä ja ryhmämuotoista fysioterapiaa Attendokotien asukkaille. Pääsääntöisesti toteutamme sisäistä fysioterapiaa Attendokoteihin mutta myös lisäpalveluna yksilöllistä fysioterapiaa Attendokotien asiakkaille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Palovartijantie 14

 • 45100 Kouvola

 • Kymenlaakso

Tietoja

 • Toimialueenamme ovat Kotka, Hamina ja Kouvola, Olemme kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja fysioterapiassa kotikäynteinä

Palvelumme

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista fysioterapiaa Attendon asumispalveluyksiköissä asuville. Meillä on fysioterapiakokemusta erityisesti  neurologisten ja ikääntyneiden kuntoutuksesta sekä kuntouttavan hoitotyön tukipalveluista.


Terapia-asiakkaaksi

Fysioterapeutit toimivat asiakkaan omassa luonnollisessa toiminta- ja elinympäristössä, kuten kotona tai asumispalveluyksikköissä Kymenlaakso seutualueilla. Voit tulla asiakkaaksemme itsemaksavana, veteraanikuntoutuksen kautta tai Kelan kuntoutuspäätöksellä. 

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan terapiasuhteen alussa yksilöllinen terapiasuunnitelma, jonka laadintaan osallistuvat terapeutti, asiakas sekä tarvittaessa tämän lähiverkosto. Terapia perustuu asiakkaan omaan motivaatioon, kiinnostuksen kohteisiin sekä tarpeisiin. Terapiassa huomioidaan asiakkaan elämäntilanne sekä toimintaympäristö. Terapeutti ja asiakas työskentelevät luottamuksellisessa terapiasuhteessa, jonka tavoitteena on yhteisesti laadittujen tavoitteiden saavuttaminen ja sujuvampi arki.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Olemme kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja fysioterapiassa kotikäyntien osalta. Attendo Terapia Kymenlaakso tuottaa laadukasta, ammattitaitoista ja yksilöllistä fysioterapiaa Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaille. Kelan organisoima ja rahoittama vaativa lääkinnällinen kuntoutus toteutetaan asiakkaan kuntoutuspäätöksen mukaisesti asiakkaan arkiympäristössä. Kuntoutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen henkilökohtaiset toiveensa ja tavoitteet huomioiden. Asiakkaan kuntoutumista tukeva omaisten tai muiden asiakkaan arkeen liittyvien henkilöiden ohjaus tapahtuu terapian yhteydessä

Kysy lisää ajanvarausnumerostamme

Hinnasto

Yksilökuntoutus:

30min 49€

45min 56€

60min 64€

Kuntoutus sisältää alkukartoituksen sekä tarvittaessa yksilöllisen kuntoutussuunnitelman laadinnan. Myös apuväline­kartoitukset kuuluvat hintaan.

Attendokotien ulkopuolisille asiakkaille hintoihin lisätään
Kotikäyntilisä +35% : 3km sisällä palveluistamme
Kotikäyntilisä +50% : 15km sisällä palveluistamme

Terapeuttimme

Elina Nissinen

Fysioterapeutti

Elina Nissinen

 • elina.nissinen@attendo.fi
 • 041 731 9152
 • Geriatrinen kuntoutus

  Olen vuonna 2022 Karelia-ammattikorkeakoulusta valmistunut fysioterapeutti. Aloitin työt fysioterapeuttina Kotkan Attendolla Hovinsaari 1 ja 3 yksiköissä joulukuussa 2022. Työskentelen pääasiassa ikääntyneiden sekä muistisairaiden parissa. Tärkeintä työssäni on asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen ja läsnäolo terapiatilanteissa. Minulle on tärkeää kuunnella asiakkaan toiveita terapian suhteen ja suunnitella terapia asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Jonna Metso-Ojala

Fysioterapeutti/vastaava terapeutti

Jonna Metso-Ojala

Tiina Jaakkola

Fysioterapeutti

Tiina Jaakkola

Tiina Suurnäkki

Fysioterapeutti

Tiina Suurnäkki

Tytti Willberg

Fysioterapeutti

Tytti Willberg

 • tytti.willberg@attendo.fi
 • 041 731 8803
 • Geriatrinen fysioterapia

  Valmistun fysioterapeutiksi tammikuussa 2023. Olen aloittanut työskentelyn Attendolla kesäsijaisena kesällä 2022 ja syyskuusta 2022 alkaen kokoaikaisena työntekijänä.

  Työskentelen Kouvolan alueella.