Attendo Terapia Kymenlaakso

Attendo Terapia Kymenlaakso tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilö- ja ryhmämuotoista fysioterapiaa kotikäynteinä Kymenlaakson alueella.

Yhteystiedot

Osoite

 • Kouvola, Kotka, Hamina

 • Kymenlaakso

Tietoja

 • Hyvinvointialue - Kymenlaakson hyvinvointialue

  Olemme Kymsoten lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Palvelumme

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista terapiaa muun muuassa asumispalveluyksiköissä asuville sekä kotihoidon asiakkaille. Meillä on vankka fysioterapiakokemus ja koulutustausta erityisesti vaikeavammaisten, neurologisen ja ikääntyneiden kuntoutuksesta sekä kuntouttavan hoitotyön tukipalveluista.

Yksikössämme työskentelee viisi fysioterapeuttia.

Olemme Kymsoten avomuotoisen fysioterapiapalveluiden sopimustuottaja.

Terapia-asiakkaaksi

Fysiorapeutit toimivat asiakkaan omassa luonnollisessa toiminta- ja elinympäristössä, kuten kotona tai asumispalveluyksikköissä Kymenlaakso seutualueilla. Terapiapalveluiden sopimuskumppaneina Kymsoten sairaanhoitopiiri. Voit tulla asiakkaaksemme maksusitoumuksella, itsemaksavana tai lääkärin lähetteellä. Useimmiten pidempiaikaisiin kuntoutustarpeisiin on mahdollista saada lääkärin lähete fysioterapiaan, jolloin asiakas saa palvelusta kelan korvausta.

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan terapiasuhteen alussa yksilöllinen terapiasuunnitelma, jonka laadintaan osallistuvat terapeutti, asiakas sekä tarvittaessa tämän lähiverkosto. Terapia perustuu asiakkaan omaan motivaatioon, kiinnostuksen kohteisiin sekä tarpeisiin. Terapiassa huomioidaan asiakkaan elämäntilanne sekä toimintaympäristö. Terapeutti ja asiakas työskentelevät luottamuksellisessa terapiasuhteessa, jonka tavoitteena on yhteisesti laadittujen tavoitteiden saavuttaminen ja sujuvampi arki.

Olemme Kymsoten lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Lääkinnällisen kotikuntoutuksen tavoitteena on ylläpitää ja edistää asiakkaiden arjen toimintakykyä ja tukea turvallista kotona asumista silloin, kun kotona pärjääminen ja arjen toiminnoista suoriutuminen on heikentynyt ikääntymisen, sairastumisen tai onnettomuuden seurauksena ja toimintakyky laskenut merkittävästi. Kotona tapahtuvan kuntoutuksen tavoitteena on vahvistaa asiakkaan kykyä toimia mahdollisimman itsenäisesti omassa arjessaan ja löytää asiakkaalle mielekkäät tavat pitää huolta omasta terveydestään ja toimintakyvystään. Kotikuntoutukseen voidaan ohjautua maksusitoumuksella kotihoidon tai omaishoidon kautta, sairaalan tai Kymen hoito- ja kuntoutuskeskuksen suosituksesta tai muiden sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kuntoutustarpeen arvioinnin esimerkiksi muistipoliklinikan, apuvälinekeskuksen tai vammaispalvelun kautta sekä asiakkaan tai hänen omaisensa omasta aloitteesta.

Kysy lisää ajanvarausnumerostamme

Hinnasto

Yksilökuntoutus*:

 • 60 min 58 € (46 €)
 • 45 min 53 (44 €)
 • 30 min 49 (43 €)

Suluissa oleva hinta omavastuuosuus lääkärin lähetteellä

*Sisältää alkukartoituksen sekä tarvittaessa yksilöllisen kuntoutussuunnitelman laadinnan. Myös apuväline­kartoitukset kuuluvat hintaan.

 

Terapeuttimme

Elina Nissinen

Fysioterapeutti

Elina Nissinen

 • elina.nissinen@attendo.fi
 • 041 731 9152
 • Geriatrinen kuntoutus

  Olen vuonna 2022 Karelia-ammattikorkeakoulusta valmistunut fysioterapeutti. Aloitin työt fysioterapeuttina Kotkan Attendolla Hovinsaari 1 ja 3 yksiköissä joulukuussa 2022. Työskentelen pääasiassa ikääntyneiden sekä muistisairaiden parissa. Tärkeintä työssäni on asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen ja läsnäolo terapiatilanteissa. Minulle on tärkeää kuunnella asiakkaan toiveita terapian suhteen ja suunnitella terapia asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Fysioterapeutti/vastaava terapeutti

Jonna Metso-Ojala

Tytti Willberg

Fysioterapeutti

Tytti Willberg

 • tytti.willberg@attendo.fi
 • 041 731 8803
 • Geriatrinen fysioterapia

  Valmistun fysioterapeutiksi tammikuussa 2023. Olen aloittanut työskentelyn Attendolla kesäsijaisena kesällä 2022 ja syyskuusta 2022 alkaen kokoaikaisena työntekijänä.

  Työskentelen Kouvolan alueella.