Attendo Terapia Vantaa

Attendo Terapia Vantaa tarjoaa yksilöllisiä fysioterapia- ja toimintaterapiapalveluita. Tarjoamme myös hierontaa ja seksuaaliterapiaa. Kysy lisää palveluistamme tai varaa aika. Terapeuttiemme yhteystiedot löydät alempaa tältä sivulta.

Yhteystiedot

Unit contact image
Unit contact image

Osoite

 • Metsolantie 4

 • 01450 Vantaa

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Palvelumme: Toimintaterapia, Fysioterapia, Seksuaaliterapia, Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Tervetuloa meille!

Attendo Terapia Vantaa tarjoaa yksilöllisiä fysio- ja toimintaterapiapalveluita eri-ikäisille asiakkaille vastaanotto- ja kotikäynteinä Uudenmaan alueella. Tarjoamme myös hierontaa ja seksuaaliterapiaa. Tervetuloa asiakkaaksi!

Tarjoamme laadukkaita ja ammattitaitoisia kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita eri ikäisille asiakkaille. Fysio- ja toimintaterapeuteillamme on vankka osaaminen ja koulutustausta eri ikäisten kuntoutuksesta ja toimintakyvyn tukemisesta. Fysioterapian keinoilla pystymme vaikuttamaan myös esimerkiksi tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin ja erilaisiin neurologisiin sairauksiin. Kuntoutus toteutetaan asiakkaalle luonnollisessa toimintaympäristössä, kuten asiakkaan kotona tai asumispalveluyksikössä.

Terapia-asiakkaaksi

Kuntoutus voidaan toteuttaa joko vastaanottotiloissamme tai asiakkaan omaan luonnollisessa toiminta- ja elinympäristössä. Terapiapalveluiden sopimuskumppaneina ovat Vantaan kaupunki, Kela sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri. Asiakkaaksi voi tulla myös lääkärin lähetteellä tai itse maksavana asiakkaana. Attendo Terapiapalvelut tarjoavat kuntoutuspalveluita Vantaan sekä lähialueiden asukkaille.

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan aina kuntoutusjakson alussa yksilöllinen kuntoutussuunnitelma. Suunnitelma tehdään yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan oman motivaation, kiinnostuksen kohteiden ja yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kuntoutuksessa huomioidaan asiakkaan elämäntilanne ja toimintaympäristö. Kuntoutuksen tavoitteena on yhdessä laadittujen tavoitteiden saavuttaminen ja sujuvampi arki.

Terapeutin ja asiakkaan välinen luottamukseen ja avoimeen kommunikaatioon perustuva hoitosuhde luo perustan onnistuneelle terapialle ja kuntoutukselle. Terapeuttimme kohtaa jokaisen asiakkaan aina omana yksilönään ja keskittyy asiakkaan tarpeisiin.

Osaava ja välittävä henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiisi kuntoutukseen liittyen. Ota yhteyttä fysioterapia-asioissa Laura Laineeseen tai toimintaterapia-asioissa Anni Saritsiin ja tiedustele vapaita paikkoja. Terapeuttien yhteystiedot löytyvät alempaa tältä sivulta.

Tasokkaat tilat ja ammattitaitoinen henkilöstö

Avarat ja viihtyisät vastaanottotilamme sijaitsevat osoitteessa Metsolantie 4, 01450 Vantaa. Tiloissa on huomioitu esteettömyys. Attendo Terapia Vantaan laillistetut, ammattitaitoiset terapeutit vastaavat kuntoutujan terapian suunnittelusta ja toteutuksesta. Attendo Terapiapalveluiden ammattilaisilla on vankka fysioterapiakokemus ja koulutustausta erityisesti vaikeavammaisten, neurologisten sekä ikääntyneiden kuntoutuksesta.

Henkilöstön ammattitaidosta pidetään huolta lisä- ja täydennyskoulutuksilla, ryhmätyöskentelyllä, vahvalla kollegiaalisella tuella ja työnohjauksella. Attendon arvoja ovat Osaaminen, Sitoutuminen ja Välittäminen – nämä arvot välittyvät asiakkaillemme terapeuttien jokapäiväisen työskentelyn kautta.

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimuskunnat

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja
 • Fysioterapia: Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vantaa

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on, että pystyt sairaudestasi tai vammastasi huolimatta tekemään töitä tai selviytymään arkielämän toiminnoista paremmin. Kuntoutus on Kelan järjestämä ja rahoittama. Kaikki kuntoutujan etuudet maksaa Kela. Tarkempia tietoja Kelan etuuksista, kuten kuntoutuksesta, matkakorvauksista ja vammaisetuuksista saat Kelan sivuilta.

Fysio- ja toimintaterapeuttien työskentelyä ohjaa Kelan vaikeavammaisten avoterapiastandardi ja kuntoutuksen vaikuttavuutta mitataan säännöllisesti standardoiduilla menetelmillä.

Tietoa Kelan etuuksista

Hinnasto

Fysioterapia:

60 min

69 €

45 min

62 €

30 min

55 €

 

Seksuaaliterapia

60 min

95 € (yksilö)

90 min

130 € (paritapaaminen)

Seksuaalineuvonta

45 min 65 € (yksilö)
60 min 75 € (yksilö)
90 min

110 € (pari)

Terapeuttimme

Laura Laine

Vastaava terapeutti

Laura Laine

 • laura.e.laine@attendo.fi
 • 041 731 7463
 • Kielitaito: suomi, englanti

  Olen valmistunut fysioterapeutiksi v. 2012. Minulla on monipuolinen kokemus eri asiakasryhmistä, yksilö- ja ryhmäkuntoutuksesta sekä apuvälineasioista. Suurin osa asiakkaistani on ollut ikääntyneitä sekä neurologisia asiakkaita. Attendon terapiapalveluihin siirryin töihin keväällä 2022. Teen yksilöllisiä fysioterapiakäyntejä Keravan, Vantaan, Tuusulan ja Järvenpään alueella sekä työskentelen kahtena päivänä viikossa Attendon hoivakodissa. Fysioterapiakäynnit voivat toteutua Vantaan toimipisteellämme Metsolantiellä tai asiakkaan luontaisessa toimintaympäristössä esimerkiksi kotikäynteinä. Kehitän aktiivisesti osaamistani ja olen käynyt useita täydennyskoulutuksia. Kinestetiikka on tällä hetkellä lähellä sydäntäni ja sitä pyrin hyödyntämään nykyisessä työssäni ikäihmisten ja muistisairaiden kanssa. Lisäksi olen käynyt mm neurologisen kuntoutuksen erityisosaaja koulutuksen. Työssä minulle on tärkeää asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen sekä avoin ja luottamuksellinen terapiasuhde. Luonteeltani olen iloinen ja helposti lähestyttävä ja asiakkaiden kanssa pyrin tuomaan terapiahetkiin myös positiivisen ja kannustavan ilmapiirin.

Anni Saarits

Toimintaterapeutti

Anni Saarits

 • anni.saarits@attendo.fi
 • 041 732 0643
 • kielet: suomi, englanti

  Toimintaterapiassa koen luottamuksellisen vuorovaikutussuhteen rakentamisen terapeutin ja asiakkaan välille keskeisenä. Haluan toimia mahdollistajana, jonka kanssa asiakas yhdessä etsii ja kokeilee toimintatapoja, jotka mahdollistavat asiakkaalle mielekkään arjen. Erityisesti minua kiinnostaa luovat toiminnot, leikki ja luonnossa toimiminen. Valmistuin toimintaterapeutiksi keväällä 2015 Metropolia Ammattikorkeakoulusta, jonka jälkeen työskentelin hetken vaikeavammaisten tehostetun palveluasumisen yksikössä ja elokuusta 2015 lähtien olen työskennellyt toimintaterapeuttina. Minulla on kokemusta työskentelystä lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Minulla on pätevyys tehdä eläinavusteista toimintaterapiaa sekä arvioida ja kuntouttaa lapsia, joilla on pulmia syömisessä ja kasvussa.

  Koulutukset:
  Neuropsykiatrinen valmentaja, 2017
  Eläinavusteinen valmentaja, 2018
  Sequential Oral Sensory (S.O.S.) Approach to Feeding, 2018
  Ratkaisukeskeisten taideterapeuttisten työmenetelmien ohjaaja 2018

Mimosa Bäckman

Toimintaterapeutti, auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS), seksuaaliterapeutti

Mimosa Bäckman

 • mimosa.backman@attendo.fi
 • 044 705 8611
 • Äitiyslomalla 17.12.2021 alkaen

  Kielet: suomi, englanti
  Olen kiinnostunut monista eri koulutuksista ja luovista menetelmistä terapiassa. Mielestäni terapiassa ovat tärkeitä onnistumisen kokemukset, mahdollisuus yhdessä asiakkaan kanssa etsiä ja löytää uusia toimintatapoja ja suuntia, sekä yksilöllisesti ja turvallisesti edetä omassa kuntoutumisessa. Minulla on kokemusta lastensuojelupuolelta, sekä aikuis- ja nuorisopsykiatrian asiakkaista. Koulutuksieni myötä minulla on pätevyys tehdä eläinavusteista terapiaa, käytän mielelläni myös kuvataideterapian menetelmiä työssäni. Työskentelen lisäksi seksuaalineuvojana ja seksuaaliterapeuttina, joiden hinnasto löytyy sivun lopusta. Alkuvuodesta 2021 aloitin kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapian opinnot. Psykoterapiaa en vielä tarjoa asiakkaille.

  Koulutukset:
  Toimintaterapeutti (AMK) 2015
  Auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS), 2017
  Eläinavusteinen valmentaja, 2018
  Mindfulness lasten ja nuorten kuntoutuksen tukena, 2018
  Seksuaaliterapeutti 2019
  Psykoterapeuttiset valmiudet 2020
  Ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti 2021
  Psykoterapeuttikoulutuksessa 2021->