Hyppää sisältöön

Attendo Terapia Vantaa

Ammattitaitoiset ja yksilölliset fysioterapiapalvelut sekä toimintaterapiapalvelut toimitiloissamme Vantaalla sekä kotikäyntinä Uudenmaan alueella. Olemme myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Kysy lisää palveluistamme puhelimitse!

Unit contact image

Osoite

 • Metsolantie 4

 • 01450 Vantaa

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Palvelumme: Fysioterapia, Toimintaterapia, Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Ajanvaraus Laura Laine 041 731 7463
Sähköposti

Palvelumme - Attendo Terapia Vantaa

Tervetuloa meille!

Attendo Terapia Vantaa tarjoaa yksilöllisiä fysio- ja toimintaterapiapalveluita eri-ikäisille asiakkaille vastaanotto- ja kotikäynteinä Uudenmaan alueella.  Tervetuloa asiakkaaksi!

Tarjoamme laadukkaita ja ammattitaitoisia kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita eri ikäisille asiakkaille. Fysio- ja toimintaterapeuteillamme on vankka osaaminen ja koulutustausta eri ikäisten kuntoutuksesta ja toimintakyvyn tukemisesta. Fysioterapian keinoilla pystymme vaikuttamaan myös esimerkiksi tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin ja erilaisiin neurologisiin sairauksiin. Kuntoutus toteutetaan asiakkaalle luonnollisessa toimintaympäristössä, kuten asiakkaan kotona tai asumispalveluyksikössä.

Tasokkaat tilat ja ammattitaitoinen henkilöstö

Avarat ja viihtyisät vastaanottotilamme sijaitsevat osoitteessa Metsolantie 4, 01450 Vantaa. Tiloissa on huomioitu esteettömyys. Attendo Terapia Vantaan laillistetut, ammattitaitoiset terapeutit vastaavat kuntoutujan terapian suunnittelusta ja toteutuksesta. Attendo Terapiapalveluiden ammattilaisilla on vankka fysioterapiakokemus ja koulutustausta erityisesti vaikeavammaisten, neurologisten sekä ikääntyneiden kuntoutuksesta.

Henkilöstön ammattitaidosta pidetään huolta lisä- ja täydennyskoulutuksilla, ryhmätyöskentelyllä, vahvalla kollegiaalisella tuella ja työnohjauksella. Attendon arvoja ovat Osaaminen, Sitoutuminen ja Välittäminen – nämä arvot välittyvät asiakkaillemme terapeuttien jokapäiväisen työskentelyn kautta.

Terapeuttimme

Laura Laine

Vastaava terapeutti

Laura Laine

 • laura.e.laine@attendo.fi
 • 041 731 7463
 • Kielitaito: suomi, englanti

  Olen valmistunut fysioterapeutiksi v. 2012. Minulla on monipuolinen kokemus eri asiakasryhmistä, yksilö- ja ryhmäkuntoutuksesta sekä apuvälineasioista. Suurin osa asiakkaistani on ollut ikääntyneitä sekä neurologisia asiakkaita. Attendon terapiapalveluihin siirryin töihin keväällä 2022. Teen yksilöllisiä fysioterapiakäyntejä Keravan, Vantaan, Tuusulan ja Järvenpään alueella sekä työskentelen kahtena päivänä viikossa Attendon hoivakodissa. Fysioterapiakäynnit voivat toteutua Vantaan toimipisteellämme Metsolantiellä tai asiakkaan luontaisessa toimintaympäristössä esimerkiksi kotikäynteinä. Kehitän aktiivisesti osaamistani ja olen käynyt useita täydennyskoulutuksia. Kinestetiikka on tällä hetkellä lähellä sydäntäni ja sitä pyrin hyödyntämään nykyisessä työssäni ikäihmisten ja muistisairaiden kanssa. Lisäksi olen käynyt mm neurologisen kuntoutuksen erityisosaaja koulutuksen. Työssä minulle on tärkeää asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen sekä avoin ja luottamuksellinen terapiasuhde. Luonteeltani olen iloinen ja helposti lähestyttävä ja asiakkaiden kanssa pyrin tuomaan terapiahetkiin myös positiivisen ja kannustavan ilmapiirin.

Anni Saarits

Toimintaterapeutti

Anni Saarits

 • anni.saarits@attendo.fi
 • 041 732 0643
 • kielet: suomi, englanti

  Toimintaterapiassa koen luottamuksellisen vuorovaikutussuhteen rakentamisen terapeutin ja asiakkaan välille keskeisenä. Haluan toimia mahdollistajana, jonka kanssa asiakas yhdessä etsii ja kokeilee toimintatapoja, jotka mahdollistavat asiakkaalle mielekkään arjen. Erityisesti minua kiinnostaa luovat toiminnot, leikki ja luonnossa toimiminen. Valmistuin toimintaterapeutiksi keväällä 2015 Metropolia Ammattikorkeakoulusta, jonka jälkeen työskentelin hetken vaikeavammaisten tehostetun palveluasumisen yksikössä ja elokuusta 2015 lähtien olen työskennellyt toimintaterapeuttina. Minulla on kokemusta työskentelystä lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Minulla on pätevyys tehdä eläinavusteista toimintaterapiaa sekä arvioida ja kuntouttaa lapsia, joilla on pulmia syömisessä ja kasvussa.

  Koulutukset:
  Neuropsykiatrinen valmentaja, 2017
  Eläinavusteinen valmentaja, 2018
  Sequential Oral Sensory (S.O.S.) Approach to Feeding, 2018
  Ratkaisukeskeisten taideterapeuttisten työmenetelmien ohjaaja 2018

Seuraa meitä somessa!

Attendo Terapia Vantaan ja yksikön tapahtumia voit seurata myös Instagramissa. Muista seurata!

Klikkaa tästä meidän Instagram- tilillemme

Löydä meille