Attendo Terapia Seinäjoki

Attendo Terapia Seinäjoki tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilömuotoista toimintaterapiaa. Meille asiakkaiksi voivat tulla niin nuoret ja lapset kuin aikuiset ja ikääntyneet toimintaterapian asiakkaat. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Sopimuskumppaneitamme ovat Kelan Keskinen vakuutuspiiri (paikkakunnilla: Seinäjoki, Ilmajoki, Kurikka, Alavus), Seinäjoen kaupunki alueilla kantakaupunki, Nurmo, Ylistaro, Isokyrö) sekä JIK Ky (alueilla Jalasjärvi, Ilmajoki, Kurikka). Lisäksi teemme yhteistyötä eri vakuutusyhtiöiden kanssa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Pakkamestarinkatu 5 A

  • 60100 Seinäjoki

  • Etelä-Pohjanmaa

  • Kartta

Yksilöllinen, räätälöity terapia ja ammattitaitoinen henkilökunta

Monipuoliset terapiatilamme sijaitsevat aivan Seinäjoen keskustan tuntumassa, Ruukintien varrella osoitteessa Pakkamestarinkatu 5A. Terapiatiloihimme on oma sisäänkäynti rakennuksen takaovesta, jonne johtaa laatoitettu ramppi. Rampin eteen on pääsy invataksilla. Pihasta ja kadunvarrelta löytyy ilmaista pysäköintitilaa omalla autolla saapuville asiakkaille. Tiloissamme on sali, keittiö, odotustila ja toimisto. Terapeuttimme toteuttavat terapiaa asiakkaiden omissa arkiympäristöissä, kuten kotona, päiväkodissa tai koulussa tai toimitilakäynteinä.

Kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä ja terapeutin työskentely on aina asiakaslähtöistä ja luottamuksellista. Toimintaterapian suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon asiakkaan elämäntilanne ja -historia, mahdolliset elinympäristön asettamat haasteet tai vaatimukset sekä asiakkaan omat kiinnostuksenkohteet ja tavoitteet terapialle. Terapian tavoitteet määritellään asiakkaan ja hänen lähipiirinsä kanssa yhdessä ja niiden pohjalta laaditaan terapiasuunnitelma. Suunnitelman toteutumista seurataan ja päivitetään säännöllisesti. Terapian ja kuntoutumisen onnistumisen kannalta asiakkaan omalla motivaatiolla on iso rooli.

Standardoidut menetelmät

Toimintaterapeuttimme työskentelyä ohjaa Kelan vaikeavammaisten avoterapiastandardi ja kuntoutuksen vaikuttavuutta mitataan standardoiduilla menetelmillä säännöllisesti. Terapeutin ja asiakkaan välinen luottamukseen ja avoimeen kommunikaatioon perustuva hoitosuhde luo perustan onnistuneelle terapialle ja kuntoutukselle. Terapeuttimme kohtaa jokaisen asiakkaan aina omana yksilönään ja keskittyy asiakkaan tarpeisiin.

Attendon Seinäjoen yksikössä työskentelee kaksi laillistettua, ammattitaitoista, työstään innostunutta ja työhön paneutunutta terapeuttia, jotka tekevät työtä sydämellään. Terapeuttimme toteuttaa terapiaa asiakkaiden omissa arkiympäristöissä, kuten kotona, päiväkodissa ja koulussa. Attendolla terapeuttien ammattitaidosta pidetään huolta säännöllisillä lisä- ja täydennyskoulutuksilla, ryhmätyöskentelyllä, kollegiaalisella tuella ja työnohjauksella.

Attendon arvoja ovat Osaaminen, Sitoutuminen ja Välittäminen - nämä arvot välittyvät asiakkaillemme terapeuttien jokapäiväisen työskentelyn kautta.

Terapeuttimme

Asiakaspaikkakyselyt, toimintaterapeutti

Tiia Korkiamäki

Fysioterapeutti

Linnea Ylitalo

Toimintaterapeutti

Mirella Tenkanen