Attendo Terapia Seinäjoki

Attendo Terapia Seinäjoki tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilömuotoista fysioterapiaa sekä toimintaterapiaa vastaanotto- ja kotikäynteinä. Meille asiakkaiksi voivat tulla niin nuoret ja lapset kuin aikuiset ja ikääntyneet asiakkaat. Vastaanottopisteemme löydät osoitteesta Kototie 12. Tervetuloa!

Yhteystiedot

Unit contact image
 • Tiia Korkiamäki
 • Toimintaterapeutti

 • tiia.korkiamaki@attendo.fi
 • 041 7314 434
 • Asiakaspaikkakyselyt, toimintaterapia
  tiia.korkiamaki@attendo.fi
  041 7314 434

  Asiakaspaikkakyselyt, fysioterapia
  linnea.ylitalo@attendo.fi
  041 731 7458

Osoite

 • Kototie 12

 • 60100 Seinäjoki

 • Etelä-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja sekä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen ostopalvelu- ja palvelusetelituottaja.

Palvelumme

Fysioterapia

Toimipisteellä osoitteessa Kototie 12 ja kotikäynnit

Lue lisää fysioterapiapalveluistamme

Yksilöllinen, räätälöity terapia ja ammattitaitoinen henkilökunta

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Sopimuskumppaneitamme ovat Kelan Keskinen vakuutuspiiri (paikkakunnilla: Seinäjoki, Ilmajoki, Kurikka, Alavus), Seinäjoen kaupunki alueilla kantakaupunki, Nurmo, Ylistaro, Isokyrö) sekä JIK Ky (alueilla Jalasjärvi, Ilmajoki, Kurikka). Lisäksi teemme yhteistyötä eri vakuutusyhtiöiden kanssa.

Monipuoliset terapiatilamme sijaitsevat Seinäjoen keskustan tuntumassa osoitteessa Kototie 12. Terapiatiloihimme on oma sisäänkäynti rakennuksen takaovesta, jonne johtaa laatoitettu ramppi. Rampin eteen on pääsy invataksilla. Pihasta ja kadunvarrelta löytyy ilmaista pysäköintitilaa omalla autolla saapuville asiakkaille. Terapiatiloissamme on sali, keittiö, odotustila ja toimisto sekä fysioterapeuttien vastaanottotilat. Terapeuttimme toteuttavat terapiaa vastaanotolla sekä asiakkaiden omissa arkiympäristöissä, kuten kotona, päiväkodissa tai koulussa.

Kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä ja terapeutin työskentely on aina asiakaslähtöistä ja luottamuksellista. Fysio- ja toimintaterapian suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon asiakkaan elämäntilanne ja -historia, mahdolliset elinympäristön asettamat haasteet tai vaatimukset sekä asiakkaan omat kiinnostuksenkohteet ja tavoitteet terapialle. Terapian tavoitteet määritellään tarvittaessa asiakkaan ja hänen lähipiirinsä kanssa yhdessä ja niiden pohjalta laaditaan terapiasuunnitelma. Suunnitelman toteutumista seurataan ja päivitetään säännöllisesti. Terapian ja kuntoutumisen onnistumisen kannalta asiakkaan omalla motivaatiolla on iso rooli.

Standardoidut menetelmät

Fysio- ja toimintaterapeuttiemme työskentelyä ohjaa Kelan vaikeavammaisten avoterapiastandardi ja kuntoutuksen vaikuttavuutta mitataan standardoiduilla menetelmillä säännöllisesti. Terapeutin ja asiakkaan välinen luottamukseen ja avoimeen kommunikaatioon perustuva hoitosuhde luo perustan onnistuneelle terapialle ja kuntoutukselle. Terapeuttimme kohtaa jokaisen asiakkaan aina omana yksilönään ja keskittyy asiakkaan tarpeisiin.

Attendon Seinäjoen yksikössä työskentelee yhteensä neljä laillistettua, ammattitaitoista, työstään innostunutta ja työhön paneutunutta terapeuttia, jotka tekevät työtä sydämellään. Terapeuttimme toteuttaa terapiaa asiakkaiden omissa arkiympäristöissä, kuten kotona, päiväkodissa ja koulussa sekä ikääntyneiden asumispalveluyksiköissä. Attendolla terapeuttien ammattitaidosta pidetään huolta säännöllisillä lisä- ja täydennyskoulutuksilla, ryhmätyöskentelyllä, kollegiaalisella tuella ja työnohjauksella.

Attendon arvoja ovat Osaaminen, Sitoutuminen ja Välittäminen - nämä arvot välittyvät asiakkaillemme terapeuttien jokapäiväisen työskentelyn kautta.

Seuraa meitä somessa

Attendo Terapia Seinäjokea ja yksikön tapahtumia voit seurata myös Instagramissa!

Klikkaa tästä meidän Instagramiin

Terapeuttimme

Linnea Ylitalo

Fysioterapeutti

Linnea Ylitalo

Tiia Korkiamäki

Toimintaterapeutti

Tiia Korkiamäki

Mirella Tenkanen

Toimintaterapeutti

Mirella Tenkanen

Anna Vanne

Fysioterapeutti (äitiysvapaalla)

Anna Vanne

Antti Pollari

Toimintaterapeutti, Sosionomi

Antti Pollari

 • pollari.antti@gmail.com
 • 040 413 9970
 • Ammatinharjoittaja

  Toimintaterapeutti (Amk)
  Sosionomi (Yamk)
  -sosiaalinen kuntoutus
  Neuropsykiatrinen valmentaja
  Palvelukielet: suomi, englanti

Mona Rinta-Runsala

Fysioterapeutti

Mona Rinta-Runsala

Iida Kallio

Fysioterapeutti

Iida Kallio

Anna Heimovirta

Fysioterapeutti

Anna Heimovirta

Löydä meidät