Hyppää sisältöön

Attendo Painiitty

Attendo Painiitty on Espooseen kehitysvammaisten palvelukoti. Painiitty tarjoaa asiakkaille tehostettua palveluasumista sekä tuettua asumista viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa.

Yhteystiedot

Osoite

 • Kutsuntatie 5

 • 02650 Espoo

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 24

  Huoneen koko - 21 ja 32,5 m2

  Valmistunut - 2019

  Ryhmäkodit - 1

  autettu asuminen

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Palvelukodissa on 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 10 tuetun asumisen paikkaa. Palvelukodissa on lisäksi yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha. Henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit takaavat asukkaiden viihtyvyyden.

Moniammatillinen työyhteisö on asukkaiden tukena ympäri vuorokauden. Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen. Asuminen toteutetaan pienryhmissä tai yksilöllisessä ohjauksessa asukkaiden tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Yksilökeskeisillä elämänsuunnittelun menetelmillä asukkaat sekä heidän läheisensä otetaan mukaan hoidon suunnitteluun.

Story image

Oma koti

Palvelukodissa on kolme viiden asukkaan ryhmäkotia. Asunnot ovat noin 21m2 kokoisia ja asukkaat saavat kalustaa asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkailla on käytettävissään myös yhteistilat sekä ruokailutila, joissa on mukava tavata naapureita ja viettää yhteistä aikaa. Palvelukodin tuetun asumisen asunnot itsenäisemmin pärjääville asukkaille ovat kooltaan 32m2-35m2. Asunnoissa on olohuone, keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku.

Story image

Omannäköistä elämää

Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Arki on virikkeellistä, monipuolista ja innostavaa. Kodissa nautitaan rennosta yhdessä olosta ja tekemisestä, aina jokaisen asukkaan omilla ehdoilla. Toiminnan punaisena lankana on omatoimisuuden vahvistaminen ja omannäköisen elämän mahdollistaminen. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden matalan kynnyksen liikkumiseen ja ulkoiluun.

Lue lisää palveluistamme