Hyppää sisältöön

Attendo Loiste

Palvelukoti Loiste on Hämeenlinnan Sairionrannassa sijaitseva nykyainen ja kaunis koti kehitysvammaisille asukkaille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua ja ohjausta.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Vaneritehtaantie 7

  • 13210 Hämeenlinna

  • Kanta-Häme

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea

Koti sijaitsee luonnonkauniilla alueella, hyvien liikenneyhteyksien ja monipuolisten palveluiden äärellä. Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen palvelusuunitelma, joka ohjaa hoivaa ja kuntoutusta. Omaohjaaja-järjestelmän avulla kodissa varmistetaan suunnitelman mukainen kuntoutus arjessa

Story image

Oma koti

Loisteessa jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukas saa sisustaa ja kalustaa oman kotinsa kotoisaksi ja itsensä näköiseksi. Jokaisessa huoneessa on myös tilava wc/suihkutila. Kodin asukkaiden yhteisessä käytössä ovat oleskelu-, ruokailu- ja saunatilat. Loisteen turvallisella pihalla nautitaan kauniista kesäpäivistä, ihaillaan muuttuvaa syys- ja kevätluontoa sekä puuhataan talven riennoissa.

Story image

Omannäköistä elämää

Kodissa tavoitteena on hyvän elämän mahdollistaminen joka päivä. Loisteessa eletään rikasta ja elämänmakuista arkea päivittäisten askareiden, koulun, työtoiminnan, harrastusten ja retkien parissa. Arki on virikkeellistä, monipuolista ja innostavaa. Kodissa nautitaan rennosta yhdessä olosta ja tekemisestä, aina jokaisen asukkaan omilla ehdoilla. Toiminnan punaisena lankana kulkee asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen sekä omatoimisuuden, aktiivisuuden ja vuorovaikutustaitojen kehittämien.

Lue lisää palveluistamme