Attendo Repola

Attendo Repola on lämminhenkinen palvelukoti 15:lle kehitysvammaiselle asukkaalle. Tarjoamme tehostettua palveluasumista nykyaikaisissa ja viihtyisissä tiloissa lähellä Lammin keskustaa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Palkkisillantie 17

  • 16900 Lammi

  • Kanta-Häme

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea

Kodin jokaiselle asukkaalle tehdään hoito- ja palvelusuunnitelma, jota päivitetään säännöllisesti sekä tarpeen mukaisesti. Asukaslähtöisessä hoito- ja palvelusuunnitelmassa huomioidaan asukkaan tarpeet ja omat voimavarat ohjaten henkilökunnan työtä asukaslähtöiseen hoitoon ja ohjaukseen. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen.

Story image

Oma koti

Kaikki palvelukodin tilat on suunniteltu huomioiden asukkaiden erityistarpeet. Palvelukodissa on kolme viiden asukkaan ryhmäkotia. Asunnot ovat noin 25 neliöisiä ja niissä on invamitoitettu wc/suihkutila. Asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha sekä henkilökuntamme järjestämät erilaiset ryhmä- ja viriketoiminta takaavat asukkaiden viihtyvyyden. Ympäristössä on hyvät ulkoilu- ja lenkkeilymaastot ja piha on aidattu turvalliseksi.

Story image

Omannäköistä elämää

Attendo Repolan arki on asukkaittensa näköistä. Kunnioitamme asukkaitten itsemääräämisoikeutta ja kannustamme omatoimisuuteen. Kodissa arkeen kuuluvat erilaiset jokapäiväiset kodin askareet, harrastukset, kerhot sekä erilaiset retket ja tutustumiskäynnit. Asukkaiden läheiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat lämpimästi tervetulleita vierailemaan!

Tärkeää tietoa muuttajalle

Attendon vammaispalvelut

Attendon vammaispalvelut

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Lue lisää