Hyppää sisältöön

Attendo Jyvä

Jyvä tarjoaa asiakkaille tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa.

Yhteystiedot

Unit contact image
Unit contact image

Osoite

 • Sysmäläntie 5

 • 40530 Jyväskylä

 • Keski-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 21

  Huoneen koko - Ryhmäkodin huoneiden koko 20 m2 ja tukiasuntojen koko 28 m2

  Valmistunut - 2018

  Hyvinvointialue - Keski-Suomen hyvinvointialue - Hyvaks.fi

  Ryhmäkodit - 1

  tukiasuminen

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Palvelukodissa on 15 autetun asumisen paikkaa ja 6 tuetun asumisen paikkaa. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympärivuorokautisesti.

Story image

Oma koti

Attendo Jyvän kaikki tilat on suunniteltu kehitysvammaisten ihmisten erityistarpeita silmällä pitäen. Palvelukodissa on kolme viiden asukkaan ryhmäkotia. Asunnot ovat noin 21m2 kokoisia ja niissä on invamitoitettu wc/suihkutila. Asukkaat saavat kalustaa asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkailla on lisäksi käytettävissään yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja turvallinrn piha. Palvelukodin vieressä on rivitalo, jossa on 28m2 kokoiset yksiöt itsenäisemmin pärjääville tuetun asumisen asukkaille. Asunnoissa on keittiö sekä invamitoitettu wc-suihku.

Story image

Omannäköistä elämää

Kodissa eletään normaalia arkea, johon kuuluvat asukkaasta riippuen erilaiset jokapäiväiset kodin askareet, työ- ja viriketoiminta, harrastukset, opiskelu sekä erilaiset retket ja tutustumiskäynnit. Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet tulevat huomioiduksi kuntoutussuunnitelmaa tehtäessä. Toivotamme myös asukkaiden läheiset tervetulleiksi mukaan asukkaiden arkeen!

Lue lisää palveluistamme