Hyppää sisältöön

Attendo Ketsi

Attendo Ketsi tarjoaa asumispalvelua kehitysvammaisille ja vammautuneille henkilöille. Ketsi sijaitsee Kemissä Peurasaaren kaupunginosassa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Mikonkatu 1

 • 94720 Kemi

 • Lappi

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 21

  Huoneen koko - 20-25 m2

  Hyvinvointialue - Lapin hyvinvointialue

  24/7 hoitaja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Attendo Ketsissä on 16 tehostetun palveluasumisen paikkaa. Asukashuoneet sijoittuvat kolmeen ryhmään, jossa yhdessä ryhmäkodissa on 6 asuntoa ja kahdessa ryhmäkodissa 5 asuntoa. Palvelukodin pihapiirissä on rivitalo, jossa on viisi palveluasumisen paikkaa. Yksikön tilat on remontoitu kehitysvammaisille ja vammautuneille asukkaille syksyllä 2020. 

Tehtävänämme uudessa Attendo Ketsissä on turvata vammaisille asukkaillemme laadukas ja mahdollisimman itsenäisen elämän asiakassuhteen aikana. Annamme tukea, ohjausta ja palvelua yksilöllisesti asukkaan fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tarpeet huomioiden. Vammaisten asumispalveluissa palvelukodin työn keskiössä on yksilökeskeinen työote. Tavoitteena on asukkaan kokema hyvä elämänlaatu kaikilla mahdollisilla tavoilla ja elämänalueilla.

 

Story image

Omannäköistä elämää

Attendo Ketsissä järjestetään joka päivä ulkoilua, taidehetkiä, pelejä ja jumppa-ja laulutuokiota. Viriketoiminnassa kuunnellaan asukkaiden toiveita, joiden perusteella perusteella aktiviteetit toteutuvat.

Story image

Oma koti

Asuinhuoneet Ketsissä ovat 20-25 m2 ja jokaisessa huoneessa on oma inva- mitoitettu kylpyhuone/wc. Vammautuneiden ryhmäkodin asukashuoneet ovat kooltaan 25 m2 ja kaikissa huoneissa on minikeittiö.

Jokaisessa ryhmäkodissa on yhteinen oleskelu ja/tai ruokailutila. Palvelukodissa on asukkaille yhteisiä oleskelutiloja, kotikeittiö, vaatehuollontila sekä sauna pesutiloineen.

Palvelukodin pihapiirissä on rivitalo, jossa on 5 palveluasumisen huoneistoa, kooltaan 25 m2 yksiöitä. Rivitalon tilat ovat esteettömät. 

Attendo Ketsin tilojen ja kalusteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota vammaisten ihmisten erityistarpeiden vastaamiseen. Yhteisten tilojen kalustevalinnoissa on huomioitu viihtyvyyden ja esteettisyyden lisäksi turvallisuus niin asukkaiden kuin henkilöstön näkökulmasta.

Lue lisää palveluistamme