Hyppää sisältöön

Attendo Linnakartano

Attendo Linnakartano on koti kehitysvammaisille aikuisille. Linnakartano tarjoaa turvalliset ja vahvasti ohjatut puitteet runsaasti tukea tarvitseville asukkaille.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Tuhkimonkaarre 11

  • 90450 Kempele

  • Pohjois-Pohjanmaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea

Ammattitaitoinen henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden. Jokaisella asukkaallamme on omaohjaajapari joka huolehtii asukkaamme asioista kokonaisuutena ja on yhteistyössä omaisten ja muiden tahojen kanssa. Asukkaille laaditaan tukisuunnitelma yhteistyössä asukkaan ja omaisten sekä omaohjaajan kanssa. Tukisuunnitelman tarkoitus on edistää asukkaamme osallistumista omaan arkeensa luontevasti niillä resursseilla, mitä hänellä on käytössään. Välittäminen ja kuunteleminen ovat toimintamme punainen lanka.

Story image

Oma koti

Asukkaillamme on omat tilavat kylpyhuoneella varustetut huoneet ja käytössään viihtyisät yhteistilat. Linnakartanon tilat ovat valoisat ja erityisryhmien tarpeet edelle suunnitellut. Suuri aidattu piha-alue mahdollistaa itsenäisen ja turvallisen ulkoilun. Kotoinen saunominen mahdollistuu myös asukkaiden halutessa.

Story image

Omannäköistä elämää

Päivä Attendo Linnakartanossa täyttyy työtoiminnasta, päivätoiminnasta sekä viriketoiminnasta arjen askareiden lisäksi. Musiikkikuntoutus tuo viikoittain tärkeän lisän arkeen. Linnakartanosta osallistutaan myös menoihin talon ulkopuolelle aina mahdollisuuksien mukaan. Kehitysvammatyö on ennen kaikkea perhetyötä ja Linnakartanon yhteisöön kuuluukin vahvasti myös omaiset.

Lue lisää palveluistamme