Attendo Hummeli

Attendo Hummeli on Keravan Saviolla sijaitseva kehitysvammaisen palvelukoti. Nykyaikaisessa palvelukodissa on 15 autetun asumisen asukaspaikkaa ja 12 tuetun asumisen asukaspaikkaa.

Yhteystiedot

Unit contact image
Unit contact image

Osoite

 • Männiköntie 26

 • 04260 Kerava

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 27

  Huoneen koko - Tehostettu 21 m2 ja tukiasunnot 32 m2

  Valmistunut - 2017

  Hyvinvointialue - Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen.

Oma koti

Palvelukodissa on 3 viiden asukkaan ryhmäkotia. Asunnot ovat noin 21m2 kokoisia ja asukkaat saavat kalustavaa asuntonsa omilla tavaroillaan kotoisaksi. Yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha sekä henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit takaavat asukkaiden viihtyvyyden. Palvelukodin pihapiirissä on itsenäisemmin pärjääville asukkaille tuetun asumisen asunnot, jotka ovat 32 m2 kokoisia kaksioita. Asunnoissa on olohuone–keittiö, makuuhuone sekä esteetön wc-suihku.

Story image

Omannäköistä elämää

Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden liikkumiseen ja ulkoiluun. Ympäristössä on hyvät ulkoilu- ja lenkkeilymaastot.

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää

Attendon vammaispalvelut

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Lue lisää
Katso ruokalista täältä

Maukasta ruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Katso ruokalista täältä