Hyppää sisältöön

Attendo Hermanni

Kokemäen Penttilänniemessä sijaitseva palvelutalo Attendo Hermanni tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja lämpimän kodin kymmenelle kehitysvammaiselle.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Penttiläntie 2

  • 32800 Kokemäki

  • Satakunta

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea

Hermannissa on runsaasti yhteisiä tiloja mahdollistaen ryhmien toimintoja sekä seurustelua asukasyhteisön kesken. Hermannissa vallitsee kodin lämpö ja henki.

Attendo Hermanni on ryhmäkoti asukkaille, jotka eivät pärjää arjessaan ilman eritasoista apua ja tukea. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä suunnitellaan henkilökohtainen palvelusuunnitelma yhdessä asukkaan, hoitohenkilökunnan sekä omaisten kanssa. Useasti läsnä on myös kunnan edustaja sekä mahdollisesti muu sidosryhmän edustaja tai yhteistyökumppani.

Story image

Oma koti

Attendo Hermannin tilat on suunniteltu kehitysvammaisten ihmisten erityistarpeet silmällä pitäen. Jokaiselle asukkaalle oma huoneensa. Erillisellä sisäänkäynnillä varustetussa palvelukodissa on mahdollisuus harjoitella itsenäistä elämää tuetusti ja turvallisesti. Hermannissa on avarat ja viihtyisät yhteistilat mahdollistaen ryhmien yhteistä ajanviettoa ja arkipuuhia sekä seurustelua asukasyhteisön kesken. Palvelukodin pihapiiri on helppo ja turvallinen liikkua apuvälineidenkin kanssa.

Story image

Omannäköistä elämää

Hermannissa tehdään ja ollaan yhdessä. Asukkaat voivat osallistua kykyjensä ja jaksamisensa mukaan kodin arkipuuhiin sekä muuhun omaa hyvinvointia ylläpitävään ja lisäävään toimintaan. Järjestämme karaoke- ja peli-iltoja, askartelemme sekä ulkoilemme kauniissa Kokemäenjoen maisemissa. Kaikille asukkaille taataan myös omaan rauhaan vetäytyminen. Lähes kaikki asukkaat osallistuvat myös kodin ulkopuoliseen työ- ja päivätoimintaan, lisäksi jokaisella asukkaalla on henkilökohtainen virike- tai harrastesuunnitelma.

Lue lisää palveluistamme