Hyppää sisältöön

Attendo Jelppiskoti

Attendo Jelppiskoti tarjoaa yksilöllisesti suunniteltuja, itsenäisyyttä ja osallisuutta tukevia asumispalveluita kehitysvammaisille henkilöille Kotkan keskustassa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Heikinkatu 11 A 1

  • 48100 Kotka

  • Kymenlaakso

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea kehitysvammaisille

Tehostettu palveluasuminen
Jelppiskoti tarjoaa tehostettua palveluasumista 14 ympärivuorokautista huolenpitoa ja tukea tarvitseville henkilöille. Tehostetussa palveluasumisessa henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Palvelukodissa on suuret oleskelutilat, parvekkeet ja sauna sekä lisäksi asukkaiden käytössä on Jelppiskodin oma kuntosali ja taloyhtiön viihtyisä piha-alue. Asuinviihtyvyyttä lisää henkilökunnan järjestämä päivätoiminta ja muut aktiviteetit.

Palveluasuminen
Jelppiskoti tarjoaa palveluasumista ohjausta ja tukea tarvitsevalle 11 henkilölle. Henkilökunta on paikalla aamu- ja iltavuoroissa sekä tavoitettavissa samassa rakennuksessa ympärivuorokauden. Palveluasumisen kodit muodostuvat kahdesta kolmen henkilön soluasunnosta, yhdestä kahden henkilön asunnosta sekä kolmesta yhden henkilön asunnosta. Asukkailla on mahdollisuus käyttää taloyhtiön saunavuoroja ja piha-aluetta sekä Jelppiskodin omaa kuntosalia. Henkilökunta järjestää erilaisia aktiviteetteja asukkaiden arkeen.

Tuettu asuminen
Tuettua asumista Jelppiskoti tarjoaa 9 henkilölle. Tukiasuminen on itsenäistä asumista, johon tukipalvelua viedään omiin koteihin. Tuetun asumisen asukkailla on mahdollisuus osallistua myös Jelppiskodin erilaisiin tapahtumiin, retkiin ja juhliin.

Jokaiselle asukkaallemme nimetään omaohjaaja ja laaditaan yksilöllinen tuki- ja palvelusuunnitelma.

Lue lisää palveluistamme