Hyppää sisältöön

Attendo Eskola

Attendo Eskola on Kouvolan Eskolanmäkeessä sijaitseva kehitysvammaisten palvelukoti. Eskola tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä tiloissa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Tasankotie 18

  • 45150 Kouvola

  • Kymenlaakso

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea

Eskolassa on tehostetun palveluasumisen paikkoja ja tuetun asumisen paikkoja Jokaiselle asukkalle nimetään omahoitaja ja tehdään yksilöllinen elämänsuunnittelu, asumisen- ja ohjauksensuunnitelma. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden tukena ja apuna ympärivuorokautisesti.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Eskolan palvelukodissa on kolme viiden asukkaan ryhmäkotia. Palvelukodin tilat on kaikki suunniteltu erityisryhmien tarpeita silmällä pitäen. Asunnot ovat kooltaan noin 21m2 ja niissä on invamitoitettu wc/suihkutila. Asukkaat saavat kalustaa asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan ja kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Lisäksi asukkailla on yhteiskäytössään viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat. Kodissa on myös sauna ja piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden matalan kynnyksen liikkumiseen ja ulkoiluun.

Story image

Aktiivinen arki

Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Attendo Eskolassa tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Toiminnan punaisena lankana on asukkaan omaehtoisuus ja itsemääräämisoikeus. Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää. Järjestämmekin palvelukodilla paljon monipuolista ja mielekästä tekemistä. Kannustamme ja tuemme asukkaita osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan näihin arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin.

Lue lisää palveluistamme