Attendo Tasankotie

Attendo Tasankotie on Kouvolan Eskolanmäessa sijaitseva ympärivuorokautinen kehitysvammaisten palvelukoti. Tarjoamme asukkaille moderneissa ja viihtyisissä tiloissa yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Tasankotie 16

  • 45150 Kouvola

  • Kymenlaakso

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Moniammatillinen ja välittävä henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Asukaslähtöisessä kuntoutussuunnitelmassa huomioidaan asukkaan omat voimavarat sekä kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen ja omatoimisuuteen kannustaen.

Story image

Oma koti

Tasankotien asuinhuoneet ovat jaettu kolmeen pienryhmäkotiin. Asunnot ovat noin 25 neliöisiä ja asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkailla on oman kotinsa lisäksi käytettävissään yhteistilat mukavaan yhdessäoloon ja arjen puuhiin. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden liikkumiseen ja ulkoiluun myös apuvälineiden kanssa.

Story image

Omannäköistä elämää

Arki kulkee asukkaiden ehdoilla. Tavoitteenamme on vahvistaa asukkaiden omatoimisuutta. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Palveukodin arki on virikkeellistä, monipuolista ja innostavaa. Kodissa nautitaan rennosta yhdessä olosta ja tekemisestä, aina jokaisen asukkaan omilla ehdoilla. Järjestämme retkiä kodin ulkopuolelle ja toivotamme myös asukkaiden läheiset tervetulleiksi vierailemaan!

Tärkeää tietoa muuttajalle

Attendon vammaispalvelut

Attendon vammaispalvelut

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Lue lisää