Hyppää sisältöön

Attendo Tasankotie

Attendo Tasankotie on Kouvolan Eskolanmäessa sijaitseva ympärivuorokautinen kehitysvammaisten palvelukoti. Tarjoamme asukkaille moderneissa ja viihtyisissä tiloissa yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen.

Yhteystiedot

Osoite

 • Tasankotie 16

 • 45150 Kouvola

 • Kymenlaakso

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 15

  Huoneen koko - 25 m2

  Valmistunut - 2015

  Hyvinvointialue - Kymenlaakson hyvinvointialue - Kymenhva

  Ryhmäkodit - 3

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Moniammatillinen ja välittävä henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Asukaslähtöisessä kuntoutussuunnitelmassa huomioidaan asukkaan omat voimavarat sekä kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen ja omatoimisuuteen kannustaen.

Story image

Oma koti

Tasankotien asuinhuoneet ovat jaettu kolmeen pienryhmäkotiin. Asunnot ovat noin 25 neliöisiä ja asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkailla on oman kotinsa lisäksi käytettävissään yhteistilat mukavaan yhdessäoloon ja arjen puuhiin. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden liikkumiseen ja ulkoiluun myös apuvälineiden kanssa.

Story image

Omannäköistä elämää

Arki kulkee asukkaiden ehdoilla. Tavoitteenamme on vahvistaa asukkaiden omatoimisuutta. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Palveukodin arki on virikkeellistä, monipuolista ja innostavaa. Kodissa nautitaan rennosta yhdessä olosta ja tekemisestä, aina jokaisen asukkaan omilla ehdoilla. Järjestämme retkiä kodin ulkopuolelle ja toivotamme myös asukkaiden läheiset tervetulleiksi vierailemaan!

Lue lisää palveluistamme