Attendo Pirtinkaari

Pirtinkaaren asukkaat ovat kehitysvammaisia ja vammautuneita henkilöitä, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua päivittäisessä elämässään.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Pirtinkaari 12

 • 70820 Kuopio

 • Pohjois-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 21

  Huoneen koko - 20 m2 ja rivitaloasunnot 43 m2

  Valmistunut - 2012

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Mahdollistamme myös itsenäisemmän asumisen pihapiirissä sijaitsevissa tukiasunnoissa. Pirtinkaaressa on 16 täysin autetun asumisen paikkaa sekä viisi tuetun asumisen asuntoa. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen henkilökuntamme ympäri vuorokauden. Palvelukoti sijaitsee kauniilla alueella, jossa järven ranta on kolmessa suunnassa kävelymatkan päässä.

Story image

Oma koti

Asuinhuoneet on jaettu kolmeen pienryhmäkotiin, joissa jokaisessa on yhteisiä hetkiä varten oma oleskelu- ja ruokailutila. Jokaisella asukkaalla oma 20m2 kokoinen huone. Erillisessä rivitalossa on lisäksi viisi 43 m2 asuntoa itsenäisemmin pärjääville tuetun asumisen asukkaille.

Story image

Omannäköistä elämää

Omatoimisuuden vahvistaminen ja omannäköisen elämän mahdollistaminen on kodin toiminnan punainen lanka. Järjestämme monipuolista ohjattua ryhmämuotoista ja yksilöllisiä toimintatuokioita asukkaille. Aktiviteettien ja erilaisten arjen puuhien avulla vahvistetaan asukkaiden itsenäisyyttä ja opetellaan yhdessä arjen taitoja. Pirtinkaaren aktiivinen arki koostuu muun muassa liikunnasta, musiikista, leivonnasta ja kädentaidoista Aktiivisen arjen suunnitelma on laadittu jokaiselle viikolle erikseen, jossa huomioidaan retket, juhlapyhät, asukkaiden merkkipäivät ja vuodenaikojen mukainen toiminta.

Attendon vammaispalvelut

Attendon vammaispalvelut

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Lue lisää