Hyppää sisältöön

Attendo Tuuttikuja

Attendo Tuuttikuja Kuopiossa tarjoaa tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat tukea ja apua ympärivuorokautisesti. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen henkilökunta kellon ympäri

Yhteystiedot

Osoite

  • Tuuttikuja 3

  • 70780 Kuopio

  • Pohjois-Savo

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea

Jokaiselle asukkaalle nimetään omaohjaaja ja laaditaan asumisen ja hoidon suunnitelma. Attendo Tuuttikuja sijaitsee Kuopiossa kauniilla Leväsen asuinalueella hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Kävelymatkan päästä löytyvät monipuoliset palvelut, kuten kauppakeskus, kirjasto ja kylpylä. Lisäksi lähiympäristöstä löytyy luontoa, mukavia kävelyreittejä sekä uimaranta.

Story image

Oma koti

Attendo Tuuttikujan palvelukodissa on kolme viiden hengen ryhmäkotia, yhteensä 15 asukaspaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma huone, joissa on WC ja suihku. Jokaisessa ryhmäkodissa on yhteiskäytössä keittiö ja ruokailutila. Kaikkien asukkaiden käytössä lisäksi sauna ja kodinhoitotilat.

Story image

Omannäköistä elämää

Kodin arki on rikasta ja elämänmakuista. Arkea rytmittävät päivittäiset askareet, koulu ja opiskelu, työtoiminta, harrastukset sekä erilaiset retket ja vierailut. Toiminnan punaisena lankana on asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, omatoimisuuden ja vuorovaikutustaitojen kehittämien sekä luovuus ja läsnäolo. Tavoitteena on yhdessä saavuttaa luottamus elämään ja siihen, että omat siivet kantavat. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä.

Lue lisää palveluistamme