Hyppää sisältöön

Attendo Joelinkoti

Attendo Joelinkoti on Lappajärvellä sijaitseva kehitysvammaisten palvelukoti. Attendo Joelinkoti tarjoaa asiakkaille tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä tiloissa.

Yhteystiedot

Osoite

 • Joelinkuja 2-4

 • 62600 Lappajärvi

 • Etelä-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 15

  Huoneen koko - 26,5m2 tai 36m2

  Valmistunut - 2015

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Palvelukodissa on 10 tehostetun asumisen asuntoa ja viisi palveluasumisen asuntoa pihapiirissä olevassa rivitalossa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omaohjaaja ja laaditaan yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma, joka ohjaa hoivaa ja kuntoutusta. Tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki ja yhteisöllisyys.

Story image

Oma koti

Joelinkodissa on asuntoja päärakennuksessa sekä rivitalossa itsenäisemmin pärjääville asukkaille. Asukkailla on oma huoneensa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukashuoneet ovat n. 26-36m2 kokoisia ja huoneissa on oma wc/suihkutila. Omat huoneensa asukkaat saavat sisustaa ja kalustaa omannäköisikseen. Asuinhuoneet päätalossa on jaettu kahteen ryhmäkotiin, joissa molemmissa on oleskelu- ja ruokailutila. Rivitalossa asuvat asukkaat voivat myös viettää aikaa ryhmäkodin yhteisissä tiloissa.

Story image

Omannäköistä elämää

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Vahvistamme asukkaiden omatoimisuutta ja harjoittelemme yhdessä elämäntaitoja. Kannustamme ja tuemme osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja yhteisiin toimintahetkiin, joita suunnitellaan ja järjestetään toiveittensa mukaan. Osa asukkaista käy myös päivätoiminnassa talon ulkopuolella.

Lue lisää palveluistamme