Hyppää sisältöön

Attendo Kaskela

Attendo Kaskela tarjoaa tehostettua asumispalvelua aikuisille kehitysvammaisille Mikkelissä. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen henkilökunta ympärivuorokautisesti. Pihapiirin rivitalossa on kuusi tukiasuntoa aikuisille kehitysvammaisille.

Yhteystiedot

Osoite

  • Ylännetie 8

  • 50600 Mikkeli

  • Etelä-Savo

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksillöllistä huolenpitoa

Toimintamme lähtökohtana on kunkin asukkaan henkilökohtainen elämänsuunnittelu. Asukkaan arjessa ja hoivassa on huomioitu hänen toiveensa, unelmansa, tarpeensa ja kykynsä. Jokaiselle asukkalle nimetään omahoitaja ja tehdään yksilökeskeinen elämänsuunnittelu, asumisen- ja ohjauksensuunnitelma.

Story image

Yhteisöllistä asumista

Palvelukodissa on kolme 5 asukkaan ryhmäkotia. Jokaisella asukkaalla on oma asukashuoneensa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Huoneissa on invamitoitettu wc/suihkutila ja asukkaat voivat sisustaa oman asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan. Asukkaiden käytössä on lisäksi yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä sauna ja piha. Palvelukodin pihapiirissä on tuetun asumisen asunnot, joissa on 32m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on olohuone – keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku. Alakerrassa on yhteinen oleskelutila.

Story image

Omannäköistä elämää

Palvelukoti on asukkaittemme koti, jossa arki muotoutuu asukkaittensa näköiseksi. Kannustamme omatoimisuuteen ja opettelemme yhdessä arjen taitoja. Asukkaan päätöksentekoa tuetaan aktiivisesti. Jokaiselle asukkaalle taataan arki, joka tuo elämään merkitystä ja sisältöä. Lisäksi kodin ulkopuolinen työ tai muu tuettu työ sekä opiskelumahdollisuudet järjestetään kaikille, joiden elämäntilanne sen mahdollistaa. Kuntouttava, yksilökeskeinen työote vahvistaa asukkaiden voimavaroja ja kannustaa oppimaan uutta.

Lue lisää palveluistamme