Hyppää sisältöön

Attendo Rajamäki

Nurmijärven Rajamäellä sijaitseva Attendo Rajamäki on kehitysvammaisten henkilöiden palvelukoti, jossa on 15 asukaspaikkaa autetun asumisen tarpeisiin ja 5 asukaspaikkaa tuetun asumisen tarpeisiin.

Yhteystiedot

Osoite

 • Ratakuja 9

 • 05200 Rajamäki

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 20

  Huoneen koko: n. 21 m2 ja tuetun asumisen asunnot 32 m2

  Valmistunut: 2018

  Hyvinvointialue: Keski-Uusimaa / KEUSOTE

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Nurmijärven Rajamäellä sijaitseva Attendo Rajamäki on kehitysvammaisten palvelukoti, jossa on 15 asukaspaikkaa autetun asumisen tarpeisiin ja 5 asukaspaikkaa tuetun asumisen tarpeisiin. Attendo Rajamäessä eletään mielekästä, turvallista ja aktiivista arkea, joka perustuu yksilöllisyyteen ja osallisuuteen sekä aitoon välittämiseen. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen henkilökuntamme ympäri vuorokauden.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)
Story image

Oma koti

Palvelukodissa on kolme viiden asukkaan ryhmäkotia. Asunnot ovat noin 21m2 kokoisia ja asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Yhteisissä oleskelu- ja ruokailutiloissa viihdytään yhdessä ja harjoitellaan erilaisia arjen toimia. Itsenäisemmin pärjääville asukkaille palvelukodin pihapiirissä on tuetun asumisen asunnot, joissa on 32m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on olohuone–keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku.

Story image

Omannäköistä elämää

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Kunnioitamme asukkaitten itsemääräämisoikeutta ja kannustamme omatoimisuuteen. Kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet tulevat huomioiduksi kuntoutussuunnitelmaa tehtäessä. Toiminnassa hyödynnetään Toimi- menetelmää voimavarojen ja psykososiaalisen toimintakyvyn kuvaamiseen. Kodissa arkeen kuuluvat erilaiset jokapäiväiset kodin askareet, harrastukset, jumppahetket sekä erilaiset retket ja tutustumiskäynnit. Asukkaiden läheiset, ystävät ja muu tukiverkosto ovat lämpimästi tervetulleita vierailemaan!

Lue lisää palveluistamme