Hyppää sisältöön

Attendo Kangaspirtti

Attendo Kangaspirtti on kehitysvammaisten palvelukoti. Kangaspirtti sijaitsee uudella, viihtyisällä ja rauhallisella Oulun Kivikkokankaan alueella.

Yhteystiedot

Osoite

  • Sarvisuontie 26

  • 90670 Oulu

  • Pohjois-Pohjanmaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Palvelumme lyhyesti

Tarjoamme kehitysvammaisille aikuisille ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista sekä itsenäistymistä tukevaa palvelu-/ tukiasumista yksikön pihapiirissä sijaitsevissa rivitaloasunnoissa. Teemme työtä positiivisella otteella ja tavoitteenamme on asukkaiden mielekäs, aktiivinen sekä turvallinen arki. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympärivuorokautisesti.

Story image

Palveluasuminen Kangaspirtissä

Tarjoamme palveluasumista yöaikaisella hälytysmahdollisuudella 32 m2 rivitaloasunnoissa. Työntekijä on päivisin paikalla asiakastarpeen mukaan klo  7-22 välillä. Yöaikaan avun saa tarvittaessa palvelukodilta, joka sijaitsee samassa pihapiirissä.

Asuntoja on yhteensä 10, joista yksi on jätetty yhteisölliseksi tilaksi, jossa voi viettää yhteistä aikaa ja jossa voi järjestää yksilöllistä tai ryhmämuotoista viriketoimintaa asukkaiden toiveista lähtien.

Palveluasumisessa asukas saa elää yksilöllistä, positiivista ja aktiivista arkea, jossa toiminnan lähtökohtana on kunkin asukkaan yksilökeskeinen elämänsuunnittelu. Asukas saa osallistua itse oman arjen ja elämän suunnitteluun ja toteutukseen, jossa korostuvat hänen yksilölliset toiveensa, unelmansa, tarpeensa ja kykynsä. Asukkaan päätöksentekoa tuetaan aktiivisesti ja pyritään tarjoamaan mahdollisuus oppia uusia taitoja sekä tuetaan itsenäistymisessä.

Palveluasuminen yöaikaisella hälytysmahdollisuudella on asumismuoto, joka on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat päivittäistä tukea ja ohjausta, mutta ei yöaikaista hoitoa tai läsnäoloa. Palveluasuminen sisältää sekä asunnon että asumiseen liittyvät ohjauspalvelut. Palveluasuminen tukee itsenäistymisessä ja tarjoaa tukea ja ohjausta mm. kodinhoidossa, pyykkihuollossa, hygienian hoidossa, lääkehoidossa, ruokahuollossa, rahan käytössä, asioiden hoidossa sekä arkirytmin opettelussa.

Laaduk­kaat ateriat takaa oma keittiömme, jossa kokkimme valmistavat maittavaa kotiruokaa ammattitaidolla. Otamme ruuanvalmistuksessa huomioon myös asukkaiden yksilölliset toi­veet sekä alueen ruokaperinteet. Asukkaalla on mahdollisuus tilata ateriapalvelu Kangaspirtin omasta keittiöstä joko osittain tai kokonaan.

Lue lisää palveluistamme