Hyppää sisältöön

Attendo Kellokas

Attendo Kellokas on kehitysvammaisten palvelukoti Oulun Kirkkokankaalla. Palvelukoti on jaettu kolmeen ryhmäkotiin: Kurjenkelloon, Kissankelloon ja Sinikelloon.

Yhteystiedot

Osoite

 • Puntarikankaantie 7

 • 90650 Oulu

 • Pohjois-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 15

  Huoneen koko - 20-25m2

  Valmistunut - 2008

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Ryhmäkodit - 3

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Attendo Kellokaassa on kodinomainen ja lämmin tunnelma, jossa kunnioitamme ja tuemme jokaisen asukkaan yksilöllisyyttä erityistarpeet ja toiveet huomioiden.

Story image

Oma koti

Jokaisella asukaalla on tilava huone, jossa on oma WC/kylpyhuone. Asukkaat saavat sisustaa huoneensa mieleisekseen omilla tavaroilla ja huonekaluilla. Palvelukodissamme on lämminhenkinen ja kodinomainen tunnelma, jossa jokaisen yksilöllisyyttä kunnioitetaan. Rakennuksessa on huomioitu esteetön liikkuminen ulkona ja sisätiloissa. Jokaiselle asukkaallemme tehdään myös yksilöllinen asumisensuunnitelma.

Story image

Omannäköistä elämää

Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää. Kellokkaassa järjestämme monipuolisesti erilaista virikkeellistä toimintaa itse, sekä osallistumme aktiivisesti talon ulkopuolisiin tapahtumiin. Teemme paljon yhteistyötä aluuen eri toimijoiden, kuten seurakunnan ja diakonissalaitoksen kanssa. Toiminta- ja virikehetket suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa, heidän toiveidensa ja kiinnostuksen kohteidensa mukaisesti.

Lue lisää palveluistamme