Hyppää sisältöön

Attendo Metsokangas

Attendo Metsokankaan palvelukoti sijaitsee Oulun kaupungin uuden ja viihtyisän asuinlähiön keskiössä, kauniilla mäntykankaalla, lähellä kaikkia palveluita.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Herralantie 5

 • 90420 Oulu

 • Pohjois-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 15

  Huoneen koko - 25 m2

  Valmistunut - 2014

  Ryhmäkodit - 1

 • Erikoisosaaminen : haastavasti käyttäytyvät asukkaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Tarjoamme vahvasti tuettua ympärivuorokautista palveluasumista aikuisille kehitysvammaisille, joilla on haasteellisia ja runsaasti huomiota sekä ohjausta vaativia erityispiirteitä. Tavoitteemme on tukea asukkaamme osaksi yhteiskuntaa ja lähiyhteisöä sekä mahdollistaa luontevat perhesiteet ja osallistuminen kaikkeen arjen toimintaan.

Story image

Oma koti

Kaikilla asukkailla on tilavat, 25m2 kokoiset huoneet, joissa oma invamitoitettu wc/kylpyhuone. Palvelukoti on jaettu kolmeen erilliseen viiden hengen pienryhmäkotiin; Riekko, Teeri ja Koppelo. Kaikkiin ryhmäkoteihin kuuluu kaunis yhteinen oleskelutila ja pieni keittiö. Palvelukodin yhteisistä tiloista löytyy myös sauna sekä iso harraste ja viriketila. Piha alue on suuri, helppokulkuinen ja turvallisesti aidattu.

Story image

Omannäköistä elämää

Toiminnan punaisena lankana on asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, omatoimisuuden ja vuorovaikutustaitojen kehittämien sekä luovuus ja läsnäolo. Asukkaiden omatoimisuutta ylläpidetään ja siihen kannustetaan päivittäin. Jokaisella asukkaalla on kotipäivät, jolloin siivotaan omaa kotia ja huolehditaan pyykistä ja hankinnoista. Arkipuuhien ohella kotona järjestetään monenlaista mukavaa tekemistä ja aktiviteettia arjen piristykseksi. Metsokankaalla musiikki onkin Metsokankaalla oleellinen osa arkea. Ohjaajien tukemana on mahdollisuus musisoida, laulaa ja soittaa rytmisoittimia. Kodin ulkopuolella asukkaamme osallistuvat myös aktiivisesti lähiympäristön tapahtumiin.

Lue lisää palveluistamme