Hyppää sisältöön

Attendo Justiina

Attendo Justiinassa eletään mielekästä, turvallista ja aktiivista arkea, joka perustuu yksilöllisyyteen ja osallisuuteen sekä aitoon välittämiseen. Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympärivuorokautisesti.

Yhteystiedot

Osoite

 • Joosepinkuja 2

 • 11120 Riihimäki

 • Kanta-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 24

  Huoneen koko - 21 m2

  Erikoisosaaminen - Asumisharjoittelu

  Valmistunut - 2017

  Ryhmäkodit - 4

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Oma koti

Palvelukodissa on kolme viiden asukkaan ryhmäkotia. Palvelukodin kaikki tilat on suunniteltu erityisryhmien tarpeet huomioiden. Asunnot ovat noin 21 neliöisiä ja asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan, kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkaiden käytössä ovat yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä sauna. Palvelukodin alakerrassa on tuetun asumisen asunnot, joissa on 32m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on olohuone – keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku. Alakerrassa on lisäksi yhteinen oleskelutila. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden liikkumiseen ja ulkoiluun. Ympäristössä on hyvät ulkoilu- ja lenkkeilymaastot.

Story image

Omannäköistä elämää

Omatoimisuuden ylläpitäminen päivittäisessä elämässä ja itselle mieluisien asioiden tekeminen on tärkeää. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin harrastehetkiin. Teemme paljon yhdessä ja tavoitteenamme on asukkaiden aktiivinen arki sekä yhteisöllisyys. Jokaiselle mahdollistetaan myös vetäytyminen omaan rauhaan ja asukkaiden itsemääräämistä kunnioitetaan. Toimintaamme ovat tervetulleita mukaan myös asukkaiden läheiset!

Lue lisää palveluistamme