Hyppää sisältöön

Attendo Tokka

Attendo palvelukoti Tokka on Rovaniemellä sijaitseva kehitysvammaisten palvelukoti. Tokka tarjoaa asiakkaille tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa.

Yhteystiedot

Osoite

 • Matkavaarantie 13

 • 96900 Rovaniemi

 • Lappi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 21

  Huoneen koko: Tehostettu palveluasuminen 21 m2, palveluasuminen 32 m2

  Valmistunut: 2018

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 3

 • Erikoisosaaminen: kehitysvammaiset aikuiset autismi
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Palvelukodissa on 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 6 palveluasumisen paikkaa itsenäisemmin pärjääville asukkaille.

Ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Asukaslähtöisessä kuntoutussuunnitelmassa huomioidaan asukkaan omat voimavarat sekä kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen ja omatoimisuuteen kannustaen.

Story image

Oma koti

Palvelukoti on jaettu kolmeen viiden asukkaan ryhmäkotiin. Jokaisella asukkaalla on oma kotinsa, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan. Asukkaiden käytössä on lisäksi yhteiset ruokailutilat, sauna, pihagrilli, puutarha sekä turvallinen pihapiiri. Palvelukodin pihapiirissä on itsenäisemmän palveluasumisen asunnot, joissa on 32 m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on olohuone – keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku

Story image

Omannäköistä elämää

Kodin arki on rikasta ja elämänmakuista. Arkea rytmittävät päivittäiset askareet, koulu ja opiskelu, työtoiminta, harrastukset sekä erilaiset retket ja vierailut. Toiminnan punaisena lankana on asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, omatoimisuuden ja vuorovaikutustaitojen kehittämien sekä luovuus ja läsnäolo. Jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena ja tärkeänä yksilönä. Tavoitteena on yhdessä saavuttaa luottamus elämään ja siihen, että omat siivet kantavat. Kodissa rohkaistaan ja kannustetaan asukkaita opettelemaan ja kehittämään aktiivisesti omia arjen taitoja sekä kykyä huolehtia itsestä.

Lue lisää palveluistamme