Hyppää sisältöön

Attendo Ruuhenhelmi

Attendo Ruuhenhelmi on Sallaan vuonna 2020 avattu kehitysvammaisten palvelukoti, joka sijaitsee Sallan kirkonkylällä palveluiden läheisyydessä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Kansantie 5

  • 98900 Salla

  • Lappi

  • Kartta

Tietoja

Story image

Palvelukoti lyhyesti

Ruuhenhelmi tarjoaa asiakkaille tehostettua palveluasumista ja palveluasumista viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa. Palvelukodissa on 17 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja kuusi palveluasumisen paikkaa. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen palvelusuunnitelma, joka ohjaa hoivaa ja kuntoutusta. Omaohjaaja-järjestelmän avulla kodissa varmistetaan suunnitelman mukainen kuntoutus arjessa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)
Story image

Oma koti

Asukkaat asuvat omissa huoneissaan, jotka voi sisustaa mieleisekseen. Huoneissa on invamitoitetut wc/suihkutilat. Palvelukodissa on lisäksi yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja kaunis puutarha viihtyisine terasseineen sekä oleskelualueineen. Henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit tuovat yksilöllistä vaihtelua asukkaan omannäköiseen arkeen.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Attendon vammaispalvelut

Attendon vammaispalvelut

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Lue lisää