Hyppää sisältöön

Attendo Muurain

Attendo Muurain on Saloon 2019 avattu kehitysvammaisten palvelukoti.

Yhteystiedot

Osoite

 • Muuraintie 9

 • 24280 Salo

 • Varsinais-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 24

  Huoneen koko - 21-22 m2/ 32 m2

  Valmistunut - 2019

  Ryhmäkodit - 4

 • Omavalvontasunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Palvelukodissa on 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa sekä 9 tavallisen palveluasumiseen paikkaa itsenäisemmin pärjääville asukkaille.

Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen palvelusuunitelma, joka ohjaa hoivaa ja kuntoutusta. Omaohjaaja -järjestelmän avulla kodissa varmistetaan suunnitelman mukainen kuntoutus arjessa. Tavoitteemme on tukea asukkaitamme omannäköisessä elämässä sekä mahdollistaa luontevat perhesiteet ja osallistuminen arjen toimintaan.

Story image

Oma koti

Palvelukodin asunnot ovat kooltaan noin 21 m2 ja asukkaat saavat kalustaa asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan, kodinomaisuuden tukemiseksi. Yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha, sekä henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit takaavat asukkaiden viihtyvyyden. Palvelukodin alakerrassa on yhdeksän asuntoa, joissa on 32 m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on yhdistetty olohuone-keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihkutila. Alakerrassa on yhteinen oleskelutila.

Story image

Omannäköistä elämää

Attendo Muuraimessa arki on virikkeellistä, monipuolista ja innostavaa. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Kodissa nautitaan rennosta yhdessä olosta ja tekemisestä, aina jokaisen asukkaan omilla ehdoilla. Toiminnan punaisena lankana kulkee asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen sekä omatoimisuuden, aktiivisuuden ja vuorovaikutustaitojen kehittämien.

Lue lisää palveluistamme