Hyppää sisältöön

Attendo Manta

Attendo Manta on Sastamalassa sijaitseva kehitysvammaisten palvelukoti.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Hierikonkatu 2

 • 38200 Sastamala

 • Pirkanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 21

  Huoneen koko - n. 21 m2 ja tuetun asumisen asunnot 32 m2

  Valmistunut - 2018

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 3

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Manta tarjoaa asiakkaille tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa. Palvelukodissa on 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 6 tuetun asumisen paikkaa. Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen palvelusuunitelma, joka ohjaa hoivaa ja kuntoutusta. Omaohjaaja -järjestelmän avulla kodissa varmistetaan suunnitelman mukainen kuntoutus arjessa

Story image

Oma koti

Mantan kaikki tilat on suunniteltu erityisryhmien tarpeet huomioiden. Palvelukodissa on kolme viiden asukkaan ryhmäkotia. Asunnot ovat noin 21m2 kokoisia ja asukkaat saavat kalustaa asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkailla on myös käytössään yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja turvallinen piha. Palvelukodin pihapiirissä erillisessä rakennuksessa sijaitsevat tuetun asumisen asunnot, joissa on 32m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on olohuone – keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku.

Story image

Omannäköistä elämää

Kodissa tavoitteena on hyvän elämän mahdollistaminen joka päivä. Attendo Mantassa eletään rikasta ja elämänmakuista arkea päivittäisten askareiden, koulun, työtoiminnan, harrastusten ja retkien parissa. Arki on virikkeellistä, monipuolista ja innostavaa. Kodissa nautitaan rennosta yhdessä olosta ja tekemisestä, aina jokaisen asukkaan omilla ehdoilla. Toiminnan punaisena lankana kulkee asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen sekä omatoimisuuden, aktiivisuuden ja vuorovaikutustaitojen kehittämien.

Quote

"Manta on kodikas, viihtyisä ja yhteistyö on helppoa. Asukkaiden tahdilla kodinomaista arkea."

Devider

Asukkaan omainen

Tärkeää tietoa muuttajalle

Attendon vammaispalvelut

Attendon vammaispalvelut

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Lue lisää