Attendo Ahola

Attendo Ahola tarjoaa kehitysvammaisille sekä tehostettua palveluasumista että palveluasumista moniammatillisen ja osaavan henkilöstön tukemana. Sijaitsemme Savonlinnan Kellarpellon rauhallisella asuinalueella.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Aapelintie 15

  • 57710 Savonlinna

  • Etelä-Savo

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä tukea

Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen. Palvelukodin tavoitteena on tarjota jokaiselle asukkaalleen hänen omannäköisensä, mielekäs ja toimintakykyä tukeva elämä. Erikoisosaamistamme on ikääntyvien kehitysvammaisten hoiva.

Story image

Oma koti

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka asukas saa kalustaa omilla tavaroillaan oman mieltymyksen mukaan. Palvelukodissa on kodikkaat yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat yhteiseen ajanviettoon ja arjen askareisiin. Lisäksi asukkailla on käytössään saunatilat sekä oma kaunis ja turvallinen pihapiiri.

Asukashuoneet sijoittuvat kolmeen ryhmään, kussakin ryhmäkodissa on 5 asukashuonetta. Ryhmätilan yhteisestä tilasta on käynti ulos piha-alueelle. Samassa pihapiirissä sijaitsee rivitalo, jossa on on 5 palveluasumisen ja 4 tuetun asumisen asuntoa.

Story image

Omannäköistä elämää

Päivä- ja virkistystoiminta ovat tärkeä osa asukkaidemme hyvinvointia ja mielekästä arkea. Asukkaamme saavat osallistuat toiminnan suunnitteluun yhdessä henkilökunnan kanssa. Päivätoimintaryhmiämme ovat kädentaitoihin suuntautunut päivätoimintaryhmä Muuttolintu, Savonlinnan kristillisen opiston järjestämä Elämäntaitojen-linja sekä Seniorien päivätoiminta ikääntyneille asukkaille. Osa asukkaistamme käy työtoiminnassa kodin ulkopuolella, järjestetämme myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin säännöllisiin harrastuksiin Palvelukodilla järjestetään Linnalan työväenopiston kanssa suunniteltu askartelu-, musiikki- ja kokkauskerho.

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää

Attendon vammaispalvelut

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Lue lisää
Katso ruokalista täältä

Maukasta ruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Katso ruokalista täältä