Hyppää sisältöön

Attendo Pehtoori

Attendo Pehtoori on Savonlinnassa sijaitseva kehitysvammaisten palvelukoti. Asukaslähtöisessä kuntoutussuunnitelmassa huomioidaan asukkaan omat voimavarat sekä kommunikaatioon, oppimiseen ja vuorovaikutukseen liittyvät erityistarpeet. Teemme työtä positiivisella otteella mahdollistaen asukkaille hyvän arjen yksilöllisyyttä kunnioittaen.

Yhteystiedot

Osoite

 • Pärnäläntie 15

 • 57600 Savonlinna

 • Etelä-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 23

  Huoneen koko: 21 m2 palvelukoti, rivitalo 32 m2

  Valmistunut: 2018

  Ryhmäkodit: 3

 • Erikoisosaaminen: haastavasti käyttäytyvät asukkaat autismi hoidolliset asukkaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä tukea

Modernissa palvelukodissa on 17 autetun asumisen paikkaa ja 6 tuetun asumisen paikkaa. Kodin jokaiselle asukkaalle tehdään kuntoutussuunnitelma, jota päivitetään säännöllisesti sekä tarpeen mukaisesti. 

Story image

Oma koti

Palvelukodissa on kolme 5-6 asukkaan ryhmäkotia, joissa oma ruokailu ja oleskelutila. Kahden ryhmäkodin yhteiset tilat mahdollista saada erilliseksi tilaksi. Asunnot ovat noin 21 neliöisiä ja asukkaat kalustavat asuntonsa omilla tutuilla kalusteillaan kodinomaisuuden tukemiseksi. Asukkailla on käytettävissä viihtyisä ruokailutila sekä sauna ja mukava pihapiiri. Palvelukodin pihapiirissä on tuetun asumisen asunnot, joissa on 32 m2 kokoiset kaksiot. Asunnoissa on olohuone – keittiö, makuuhuone sekä invamitoitettu wc-suihku.

Story image

Omannäköistä elämää

Asukkaita kannustetaan ja tuetaan osallistumaan omien taitojen ja kykyjen mukaan arjen askareisiin ja toimintakykyä ylläpitäviin toimintahetkiin. Arki on virikkeellistä, monipuolista ja innostavaa. Kodissa nautitaan rennosta yhdessä olosta ja tekemisestä, aina jokaisen asukkaan omilla ehdoilla. Toiminnan punaisena lankana on omatoimisuuden vahvistaminen ja omannäköisen elämän mahdollistaminen. Viihtyisä piha-alue tarjoaa turvallisen ja rauhallisen vapaa-ajanviettopaikan sekä mahdollisuuden matalan kynnyksen liikkumiseen ja ulkoiluun.

Tärkeää tietoa muuttajalle

Attendon vammaispalvelut

Attendon vammaispalvelut

Tarjoamme laadukkaita asumispalveluita asukkaan tarpeisiin räätälöitynä ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hakeudun asukkaaksi? Mitä tukia voin saada? Voiko lemmikkini muuttaa myös? Olemme keränneet usein kysyttyjä kysymyksiä yhdelle sivulle.

Lue lisää